166 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna sukienka masz talent i to perfekcyjne wykonanie o figurze nie wspominając, też bym chciała takie klientki mieć... ale zazwyczaj mniej wymiarowe mam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej dziękuję pięknie za takie pochwały - podnieśliście mnie z dołu ![]() Długo myślałam nad fasonem odpowiednim do tej tkaniny i jakoś tak nagle olśnienie przyszło ![]() Wojtku a ja bym chciała abyś mi coś uszył, szkoda że mieszkasz tak daleko ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Oj tak Sus, chętnie by Ci ofiarował swoje krawieckie usługi !! A tak na marginesie, jak wiesz ostatnimi miesiącami moje szefowe wykorzystują mnie do szycia konfekcyjnego ( chociaż specjalnie nie narzekam , bo pieniążki nieco większe ). Ale zaczyna mi brakować kontaktów z klientkami przy szyciu miarowym, tej takiej "babskiej" atmosfery w pracowni. Sporadycznie szyłem ostatnio dla klientek dwie spódniczki i bluzkę.
Moje szefowe ograniczyły mocno szycie miarowe na rzecz szycia tych ciuszków gotowych. Ale coś ci napiszę na priv, ale to jutro wieczorem. |
|
Stara Gwardia
|
|
Extra są te wstawki pomarańczowe. Ożywiają całość!!! No i poluj teraz na fajną torebkę ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku w takim razie czekam na wiadomość od Ciebie ![]() Dolores szukałam torebki i nic. W akcie desperacji kupiłam eko-skórkę na kopertówkę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukieneczka, zazdroszczę tego wszycia wypustek, to jest chyba jedna z niewielu rzeczy których nie znoszę bo nigdy nie chce mi wyjść równo, może dlatego ze nie mam odpowiedniej stopki do tej czynności a zawsze przypomni mi się o tym jak już muszę przyszyć wypustkę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ech piękna ta sukienka, wszyscy już wszystko na ten temat napisali, co będę się powtarzać... ![]() Wygląda rewelacyjnie i dzięki zestawieniu kolorów jest mniej poważna, bardziej radosna. Kawał dobrej profesjonalnej roboty. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka śliczna, podoba mi się ciekawe zestawienie kolorów.
I Sus ,muszę ci powiedzieć że masz, sama nie wiem jak to nazwać- bzika- na punkcie wykończenia swoich prac, szczególnie widać to na stębnówkach, albo jak w tej sukience, na wypustkach, to perfekcyjne odszycie sprawia , że gotowy model wygląda bardzo profesjonalnie. Kiedyś znajoma powiedziała mi,że sukienka uszyta w domu nigdy nie będzie wyglądać tak jak ta kupiona w sklepie. Ja wiem że to nieprawda, i twoje prace też pokazują że szyjąc na maszynach domowych, można perfekcyjnie wykończyć daną rzecz, trzeba tylko chcieć. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Magdo moim zdaniem sukien (i każdy inny ciuch) będzie wyglądać lepiej niż w sklepie. Wystarczy wstąpić do jakiejkolwiek sieciówki - wykończenie nie powala a nawet zatrważa ![]() ![]() W ogóle to dziękuję za tyle ciepłych słów skierowanych pod adresem sukienki. Zauważyłam, że im więcej szyję tym lepiej mi to wychodzi. Nie szyję tak jak moja krawiecka guru ale może kieeedyś choć w małym stopniu jej dorównam ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
166 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.