166 stron: « < 90 91 92 93 94 95 96 > »
Niespodzianka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mała Mi boska ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Małą Mi wychwalalam na blogu, ale nie widzialam, jaka koperte sobie uszyłas! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W rękach mistrza zawsze wszystko wychodzi jak ma być, super extra, ja tam z czegoś poza szyciem to potrafię szydełkować, robić na drutach i haftować ale czasu brak, malować nie potrafię niestety. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Koszuleczki odjazdowe!!!Kopertówka świetnie pasuje do sukieneczki!!!Brawo Sus!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale super! Malunki pierwsza klasa! Sukieneczka z lamówkami - strasznie mi się podoba!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuje pięknie za uznanie - serce rośnie ![]() Spodobało mi się szycie kopertówek a malowanie na tkaninach nie jest trudne, polecam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus a ja podziwiam malowidła, kupiłam w maju farbki ale coś sie boje je użyć ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przywieź na spot to sobie pomalujemy trochę :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooooo super pomysł i koszulkę bawełnianą? ________________________________________________________
|
166 stron: « < 90 91 92 93 94 95 96 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.