166 stron: « < 93 94 95 96 97 98 99 > »
Administrator
![]() |
|
Widziałam i jestem w CIĘŻKIM (ale bardzo pozytywnym) szoku! Nie wiem jak tego używać ale mam nadzieję, że się nauczę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urządzenie proste w obsłudze, Szybko sobie to opanujesz
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mam nadzieję... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
gratulacje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, serdecznie gratuluję, ale proszę mnie uświadomić , człowieka starej daty, co to jest za urządzenie do mierzenia długości spódniczek. Bo ja do tej pory używam centymetra, chyba nie śledzę nowinek w krawiectwie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ot, to urządzenie funkcjonuje już od dawna
![]() ![]() Myślę że dość klarownie wyjaśniłam... mam nadzieję ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-08-05 23:45:27 przez jolka68 --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No w każdym razie gratulacje, słyszałam o czymś takim i podobno fajna rzecz. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Oglądałam filmik i tak to działa ![]() Fajnie ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie się marzyło coś takiego, tyle żeby zamiast kredy była wiązka światła z lasera... Taka poziomica na drążku do regulowania ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Taa i żeby ten laser od razu obcinał ![]() ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 93 94 95 96 97 98 99 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.