166 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo dziewczeca sukienusia, od razu pomyslalam o Twojej poprzedniej (w paseczki), bo to chyba ten sam wykroj... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolory świetne, fason też a wykonanie to poezja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nic nie umknie Twojej uwadze :> ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale fajny miks kolorków, SUS piekna jest choć prosta ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna sukienka i kolorki powalają
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ten wykrój był robiony "na oko" ale faktycznie nawiązuje do tej w paseczki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanno masz piękną sukienkę na tą okazję, wymagała odrobiny pracy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ odważne połączenie kolorów Sus!!!Baaardzo mi się podoba!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuje pięknie - normalnie jak czytam Wasze wypowiedzi to rosnę ![]() Teraz chciałam pokazać bluzkę z baskinka (papavero) uszytą z punto. Bluzka uszyta na szybko, popełniłam masę krawieckich "wykroczeń" ale wygląda znośnie więc noszę. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kobieto, jakie bledy? JAk cos tam nie tak wychodzi, to sie nic a nic nie mowi, cichutko ![]() Zast, mnie tylko, czy ona biuscie z przodu nie jest ciut za obcisła? Bo tak jakos wyglada na zdjeciu, a wiem z wlasnego doswiadczenia, ze z papaverowymi wykrojami na to trzeba uwazac. ________________________________________________________
|
166 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.