166 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
slodki misio, materialy z tchibo sie przydaly ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Misiu jest przeuroczy
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie mogę powiedzieć, ze nie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() misiek super !!!! uwielbiam wlasnorecznie zrobione zabawki ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
hehe mój mąż też uwielbia. Dorosły chłop a zawsze podobają mu się króliki tildowe jak uszyję i mówi, żeby ich nie oddawać ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Yhhh zapomniałam Wam pokazać sukienkę, którą szyłam dla koleżanki ![]() Sukienka jest miksem 2 wykrojów i jest uszyta z jedwabiu indonezyjskiego. Fajnie się z niego szyje. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już wyrażałam o niej opinię. Niezmiennie rozdziawia mi się gęba na widok tego dekoltu. Super! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta sukienka.
Jak patrzę jakie piękne ubrania szyjesz Susanno (i reszta dziewczyn też), to jest mi naprawdę żal, że się zrobiłam pączkowata. Mało co wtedy na człowieku dobrze leży i szyć się nie chce dla siebie. A tej sukienki aż chce się dotknąć, materiał wygląda na taki delikatny ![]() Bardzo mi się też podoba Twoja pomarańczowo-czerwona sukienka: energia koloru i prostoty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
bardzo mi sie podoba sukienka w grochy.
Ladnie jest wykonczona, bardzo czysto bez marszczen ![]() Material tez ladny i wielkosc grochow odpowiednia ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Uff powiem ci ze miskami sie nie trudnie... I nigdy mi do glowy nie przyszlo ich szycie.... Ale patrzac na twoje ...az mi zapal przyszedl
![]() ![]() ![]() Tylko musze jakies szablony znalezc . |
166 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.