166 stron: « < 101 102 103 104 105 106 107 > »
Administrator
![]() |
|
Bluzka z dzianiny w serca. W sklepie strasznie spodobał mi się wzorek a gdy kupiłam materiał to naszły mnie wątpliwości odnośnie wzorek + mój wiek. Jakoś nie jestem do końca przekonana ale chodzę w niej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super bluzka, fajnie, że zrobiłaś gładkie rękawy, bo inaczej serduszek byłoby aż nadto. Super zawieszka przy suwaku - bardzo pasuje!
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-18 10:49:08 przez pajesia --- |
|
Administrator
![]() |
|
Czasem się czuję jak dzidzia-piernik ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna dzianina i sympatyczna bluzka!
Wypada nosić - nie wypada... Moim zdaniem wypada, jak najbardziej! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna bluzeczka!! Nic się nie przejmuj, jaki tam wiek???
Ja dzisiaj śmigałam w koszulce z myszką Mini po mieście, i dobrze się czułam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo podoba mi sie to polaczenie kolorystyczne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ Sus pewnie,że wypada!!!Fajna bluzeczka i popatrzcie jak Susann pięknie stębnóweczki poprowadziła wokół zameczka!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sama słodycz wzoru ale przygaszona gorzkimi kolorami ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
są młodsze... ale i starsze, popatrz np na mnie
![]() Honi. Tacy są barczyści, że koszule jak są ok na ich barki, to w brzuszkach nadzwyczaj obszerne... bo jednocześnie są bardzo szczupli i wysocy.... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ty sie martwisz co wypada, a co nie? To co ja mam powiedziec, nie zalamuj mnie Sus ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 101 102 103 104 105 106 107 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.