166 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »
Administrator
![]() |
|
Wiedziałam, ze Ci się spodoba... nasz Ty forumowy GROSZKU ![]() Od razu wklejam moje najnowsze "dzieło" - żakardową torebkę-kopertówkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och jaka ona dostojna!!!Baaaardzo estetycznie szyjesz Sus!To mi się podoba!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna, lubię to ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne kopertówki. A czym je usztywniłaś ze tak oryginalnie wyglądają? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kolorystyka pierwszej bardzo mi przypadła do gustu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow! jaka piękna tkanina! idealna na tę elegancką kopertówkę :P ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No i fajne dzielo! Fajny by tez byl fotel z takiego materialku
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To jest jedna kopertówka tylko zdjęcia są w różnym świetle ![]() ![]() Trinny dziękuję ![]()
Tiaa żakard jest super na obicia krzeseł czy foteli ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna kopertówka, piękny materiał!
...jakkolwiek żadnej kopertówki nie mam. Wydają mi się wyjątkowo niefunkcjonalnymi torebkami ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Ta jest formatu A4 wiec całkiem sporawa i sporo się w niej mieści. Kopertówkę nosze od świeta ale fajnie takową torebeczkę mieć :] ________________________________________________________
166 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.