166 stron: « < 97 98 99 100 101 102 103 > »
Administrator
![]() |
|
Imp to takie pojedyncze wykroje kupowane na sztuki. Udało mi się kupić kilka fajnych wykrojów za małe pieniążki. Wcześniej szyłam sukienkę z Burdy Style Kombination, teraz z Creativ a mam jeszcze ubranka dla niemowlaków i to jest Burda Easy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki slodziak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsze słyszę o czymś takim, a to wychodzi jeszcze czy jakieś stare? A może w ogóle na PL nie wychodziło ?
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Te które ja mam to sa stare. Akurat była wyprzedaż, trafiały się modele i z początku lat 90-tych i takie bliżej 2000 roku ![]() O tutaj zdjęcie -> KLIK Dziewczyny pisały w komentarzach na blogu że można takie pojedyncze wykroje kupić czasem w pasmanterii a ja kupiłam akurat w tekstylnym. Na polskiej stronie Burdy są niektóre wykroje do kupienia -> KLIK Na stronie niemieckiej jest ich duuuużo więcej. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki śliczny misiek, bardzo fajny. Kolorowy i w kwiatuszki. Bardzo pozytywny! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh no tak. U nas była wyprzedaż i najpierw były po 6 zł a potem po 4 zł wiec kilka kupiłam ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Super misiek. Ja też chciałam szyć misie i miałam nawet dostać na urodziny książkę o tym, ale wybór zupełnie niedrogich książek na ebayu był za duży, więc chyba całe przedsięwzięcie odłożę do kolejnych urodzin ![]() ________________________________________________________
http://www.cytrynna.wordpress.com/ -moje sukienki oraz potyczki z mężem i dzieckiem |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
misiaczek superowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULUJĘ SUS masz 100 stron!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 stron: « < 97 98 99 100 101 102 103 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.