Świeżynek
![]() |
|
Hej wszystkim. Nazywam się Ula. Przygody z maszyną zaczęłam nieco ponad pół roku temu ale krawiectwem i modą interesuję się ok. 2 lat.
Jestem samoukiem. We wrześniu ubiegłego roku zakupiłam maszynę do szycia(Arka radom 888).Nie jest ona wielce cudowna ale na początek myślę, że wystarczy. Moją pasją staje się przerabianie starych ciuchów na nowe (D&Y). Jak wiadomo dziewczynie która mieszka na stancji prawie zawsze brakuje finansów na ciuchy , więc znalazłam idealne rozwiązanie. Jestem maturzystką, czwartoklasistką w Państwowym Liceum Plastycznym.Obecnie robię dyplom szyty na maszynie ![]() Do tej pory odkąd mam maszynę niewiele zrobiłam. Głównie przerabiałam spodnie, kamizelki, spódniczki. 3 miesiące temu zrobiłam pierwszą, swoją drogą trudną sukienkę, którą założyłam na studniówkę(możecie zobaczyć na moim świeżym blogu-niedługo wstawię i tutaj zdjęcia). Plany na przyszłość? TAK! Studia po angielsku na kierunku Fashion&Design w Zachodniej Europie ![]() Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj wolne chwile. Pozdrawiam wszystkich! ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-18 15:39:45 przez Ushi --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj,trzymam w kciuki za realizację planów! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ooo, ciekawe, jak się odnajdziesz na studiach ![]() Witam! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj gdzie planujesz studiować?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Fred: Tak szczerze powiedziawszy nie mam bladego pojęcia jaką szkołę wyższą wybiorę ale na pewno będzie to któreś z wielkich miast Holandii. Oglądałam strony szkół i każda zachęca. Tak czy siak muszę tam pobyć ponad 6 miesięcy by starać się o zameldowanie.Wtedy można rozpocząć studia. Czyli wychodzi na to, że muszę rok przesiedzieć...a bardziej przepracować w tym pięknym kraju i dopiero ruszyć ze szkołą. Takie moje duże marzenie
![]() ![]() anistach: dziękuję ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Witam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ambitnie! Powodzenia w realizacji wszystkich ideii ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Farisha: Bardzo dobre uczelnie... ale to co się dzieje w Polsce to mnie przeraża.
Będąc w Polsce nie jestem w stanie się utrzymać teraz obecnie, a co będzie na studiach? Zresztą projektowanie odzieży z tego co wiem jest tylko w Łodzi i ciężko tam się dostać. Chyba że na innych uczelniach otworzyli ten kierunek. Polska mnie tylko odstrasza.Kraj piękny ale zaniedbany ![]() Jak tu studenci żyją po studiach? ledwie wyciągając 2tys zł za miesiąc? Ja jednak podziękuję ![]() Poza tym sama nie jadę także mam też wspólny cel z moim partnerem ![]() LudwikXVI: dziękuję ślicznie! ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.