Stara Gwardia
![]() |
|
Od jakiegoś czasu ,czytam oglądam i nabieram ochoty na lepienie figurek z masy solnej(anielskich figurek).
Czy miał już ktoś okazję lepić te małe słodkości ? Szukam ,czytam i oglądam ...bardzo mi się podobają .Kupiłam już sól i mąkę ,bo jak inaczej ![]() Ale nie jestem pewna co do przepisu .Może ktoś ma sprawdzone porady ? jakich mógł by udzielić .. Ciekawe pomysły i sposoby http://www.cafeart.pl/20081027769/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Jak_ulepic_aniola_z_masy_solnej_z_tabliczka-_kurs_obrazkowy.html ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Kieeedyś robiłam wisiorki z masy solnej ale to było jak miałam naście lat ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Muszę zajrzeć . ![]() --- Ostatnio edytowane 2009-12-11 17:39:24 przez migotka --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Ehm no ja się na wizażu bardzo dobrze... zakorzeniłam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Więc polepiłam ,wile zabawy przy tym było .Bo lepiłam z synem i koleżanką .
To mój najlepsza kopia .Jeszcze nie pomalowana ale ,wypieczona . Pomaluję tylko oczy i serce .A całą resztę zostawię naturalną .Na koniec tylko spryskam lakierem i gotowe . Odprężająca przyjemność polecam ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczny ten aniołek a jak go pomalujesz bedzie jeszcze ładniejszy ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja bym chciała zobaczyć już pomalowanego ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak skończę wkleję .Dzięki, polecam dziewczyny w ramach relaksu .... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam na wykończonego anioła. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widać masz duszę artystyczną, świetnie ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.