141 stron: « < 99 100 101 102 103 104 105 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za ciepłe słowa uznania. Teraz "męczę" się z takim fasonem bluzeczki, dekolt "woda", długi rękaw. Mam do uszycia sporo egzemplarzy, a każdą bluzeczkę muszę indywidualnie układać i zszywać ze względu na ten układ przodu. Szyję w dwóch kolorach ecri i niebieskim , materiał to sztuczny jedwab (niestety).
A w międzyczasie szyłem też zestaw takich płaszczyków - kurteczek. |
|
Niespodzianka
![]() |
|
witaj Wojtku kope lat ![]() a możesz uszyć jakąś plandekę? ![]() Nie mam siły tyle stron oglądać masakra za dużo tego-oszczędzam oczy ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie bluzeczki to by mnie się przydały , choć mi M. ostatnio mówił że małe biusty wracają do mody, znaczy są trendy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam ten fason płaszczyków! Takie retro ![]() A bluzeczki z dekoltem woda to jakiś hicior obecnie - też taką szyłam ale z zakładkami z przodu ![]() Bardzo wdzięczny fason ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Płaszczyk cudowny ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzki śliczne a płaszczyk rewelacyjny ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk śliczny, a bluzki z wodą to chyba idą jak woda, bo to wdzięczny dekolt, w zależności od sytuacji albo sporo pomieszczą i ukryją albo troszkę oszukają i "dodadzą" ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale cudny plaszczyk ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczki śliczne a płaszczyk boski ________________________________________________________
|
141 stron: « < 99 100 101 102 103 104 105 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.