Wersja do druku

141 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »

Stara Gwardia
ajjj...
tyle mnie tu nie było, że podziwiam i podziwiam i końca nie widać :)
Wojtku, cudowna suknia ślubna, i ogromnie podoba mi się biała bluzka z żabotami dla małżonki...
po prostu piękne...
zresztą u Ciebie to zawsze wszystko piękne i dopracowane, a ciuszki dopasowane tak by cieszyć kobiece oko ;)

Artur

Mistrzyni Krawiectwa
Wojtku świetne uszytki!!!Kolor płaszczyka obłędny!!!Suknia ślubna szkoda,że na wieszaku....chociaż na manekinie mogłeś pstryknąć focię....ale wykonanie mistrzowskie jak zwykle!!!
Stara Gwardia
Też myślę o bluzce z wodą i rękawami. Czy te Twoje mają przody cięte ze skosu?
Mistrz Krawiectwa
Wreszcie trochę mam oddechu w pracy !! Nie było mnie długo na forum, ponieważ w pracowni rozchorowała nam się jedna z koleżanek, a szefowe miały strasznie napięte terminy zamówień, głównie sukienki i bluzki. Więc trzeba było siedzieć przy maszynie po 11 - 12 godz.,nerwówka, a jeszcze w domu czekały na mnie jak zwykle wszystkie prace domowe (pranie, prasowanie, sprzątanie, coś uszyć dla Żonki). Nie miałem czasu i siły siedzieć jeszcze przy komputerze. Ale koleżanka już wróciła i jest już spokojnie w pracowni.
Widzę, że nasze forum rozwija się, są nowe koleżanki i i piękne nowe uszytki. Trzeba chyba miesiąc, aby to wszystko ogarnąć !
Poniżej ostatnie przykładowe szycia, głównie sukieneczki, szyjąc i patrząc potem na niektóre sukienusie, to Wam, drogie Panie, naprawdę zazdroszczę taki ciuszków !!
Pogromca spamerów
nooooooooo
dawno Cię nie było :)
uszytki jak zwykle przepiękne
Zaaklimatyzowany
Bardzo ładne sukienki.Ta ich prostota i delikatność zachwyca.Na pewno panie które będą je nosiły będą się czuć komfortowo .:oklasky::oklasky::oklasky:
Stara Gwardia
Sliczne sukienki.
Stara Gwardia
Twoje prace Wojtku ,piękne jak zawsze:oklasky:
mnie najbardziej urzekła ta pierwsza błekitna z białymi dodatkami,
zapisałam na pulpicie, muszę sobie taką sprawić:szok:

141 stron: « < 100 101 102 103 104 105 106 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.