Wersja do druku

141 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »

Zaaklimatyzowany
Niebieska śliczna, bo tego ten pasek, marzenie.
Stara Gwardia
Wszystkie trzy moglabym zalozyc bez zadnego ,,ale", ale to Wojtkowy watek, wiec nic w tym dziwnego:)
:oklasky:bardzo ładne i na czasie :oklasky:Jakoś moje oczy wybrały w pierwszej chwili tą wielokolorową :).Oczywiście wszystkie są urocze :)
Administrator
Wojtku żałuj, że Cię nie było. Z drugiej strony raczej nie nauczyłbyś się niczego nowego, siedzisz w temacie od wielu lat. Ale to my skorzystałybyśmy z Twojego doświadczenia. A tak "wyciskałyśmy wiedzę" z Artura :D

Sukieneczki pięknie, mnie z kolei zachwycił pierwszy model - jest taka inna, niepowtarzalna. Widzę ją z elegancikimi dodatkami oraz z jeansową kurtką. Kapitalna. Wiele "robi" materiał bo sam fason prosty :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Wszystkie śliczne jak zawsze, ale mnie najbardziej spodobała się ta niebieska, cudna.....:oklasky:
Stara Gwardia
Ta druga zdecydowanie przypadła mi do gustu, taka elegancka z nutą frywolikową (tak sobię to tłumaczę).
Mistrz Krawiectwa
A mnie z tych moich ostatnich "uszytków" ogromnie przypadła do gustu ta niebieska sukieneczka z ukośną falbaną i paseczkiem. Coś intrygującego ma ta sukieneczka.... Jak szyłem pierwszy egzemplarz, to sam siebie popędzałem, bo nie mogłem doczekać się efektu końcowego.
Jestem bardzo wdzięczny moim szefowym, że zatrudniają mnie przy szyciu takich wspaniałych sukienek, a oszczędzają mi szycie żakietów czy damskich spodni, chociaż jak trzeba to i to szyję.
W międzyczasie muszę pochwalić się suknią ślubną, ale była szyta w ekspresowym tempie, że nawet nie zdążyłem zrobić fotki na przyszłej pannie młodej, chociaż ta klientka nie była juz taka młoda, bo po trzydziestce.
Początkowo ta pani była bardzo nieufna, że to facet będzie jej szył sukienkę, ale chyba wzbudzam zaufanie, bo po pierwszej miarze atmosfera była swobodna.
Stara Gwardia
Mnie się podobała ta fioletowa, z pelerynka! Szkoda, że nie można podpisać się bezpośrednio pod zdjęciem - jest tu dużo ladnych rzexczy i jeśli zwrocileś uwagę na coś na 1 stronie to trudno jest się na końcu podpisać. Musisz założyć chyba osobną jakaś galerię, bo one wszystkie są ładne. No i ta tęczowa.... też niezła. Chociaż rzadko noszę sukienki, te mi się że tak powiem nawet ' z doskoku ' podobają :D

141 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.