141 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo kobiety nie powinny wcale nosić spodni tylko sukienki i spódnice !!! Takie jest moje zdanie i go nie zmienie , sukienka i spódnica ukrywa mankamenty figury a zalety podkreśla duzo lepiej niz spodnie . Nie ma nic gorszego niz widok Pani przy kosci wbitej w spodnie
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ piękne sukienki, co jedna to ładniejsza, tkaniny i fasony, cudowne, czuć wiosnę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Takie kobiece te sukienki,chętnie bym założyła tą w kwiaty niebieskie-fioletowo-białe ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Takie sukienki ostatnio szyłem ( na sprzedaż ) czyli szycie konfekcyjne.
Maslanka, zgadzam się z Tobą całkowicie, że panie powinny nosić przede wszystkim sukienki, spodnie tylko w okreslonych sytuacjach ( np. podróż ). Sukienki są wykładnią kobiecości !!!! --- Ostatnio edytowane 2012-04-29 02:03:33 przez Wojtek --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
łojojoj
jakie piękne cudeńka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, Wojtku piękne są i jakie wiosenne kolorki. Najbardziej przypadły mi do gustu te malinowe czy koralowe, a ta koronkowa jest cudna:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bordowa mnie urzekła :-0 ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Chciałabym mieć w swojej szafie takie ślicznoty
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oh Wojtku, proszę, proszę uszyj mi sukienkę nr 2 - jest totalnie w moim stylu! Cudeńka, jak zawsze cudeńka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koralowa koronkowa jest moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
141 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.