141 stron: « < 92 93 94 95 96 97 98 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No jak zwykle cudenka, można tylko pozazdrościć właścicielkom. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku a ja się zastanawiałam gdzie przepadłeś. W szpitalu byłeś?! O matko mam nadzieję, że teraz jest już naprawdę dobrze ![]() Sukieneczki piękne ale ta druga, bladoróżowa jest najpiękniejsza i w 100% trafia w mój gust ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tak dynamicznie rozwija się nasze forum, nowe koleżanki, piękne uszytki, że ja "starszy człowiek" już nie nadążam !!
Parę ciuszków , które szyłem w ostatnim czasie, sukieneczki i bluzki, tylko jedna suknia wieczorowa "na miarę", reszta to szycie konfekcyjne po parę egzemplarzy. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystkie kreacje są bombastyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z wodą moj typ, ale ta ostatnia tez ciekawa ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super kreacje! Takie różnorodne!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne kolorki, i jakie ciekawe wzory takie drapowania lubię, niebieska jest urocza i ślicznie te zakładki wyglądają:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne sukienki , moja faworytka to także niebieska -jest przepiękna ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
niebieska ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie niebieskie przecudne -uwielbiam ten kolor