Wersja do druku

141 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »

Stały Bywalec
mnie też podobają się sukienki granatowa i czerwona, mają klasę :)
Zaaklimatyzowany
czerwona i granatowa miodzio :) ta różowa (?) to brakuje mi jednej falbanki, żeby się kończyła falbanką i wolałabym dekolt w serduszko wyglądałoby chyba zgrabniej bo Pani z tego co widze ma trochę biustu :) i wtedy mogłabym sobie taką sprawić :) Bo ogólna koncepcja i kolorek też niczego sobie
Świeżynek
Ja powtórzę za wsyzstkimi - czerwona i granatowa - super! Ostatnio takie w Zarze były, oczywiście za kosmiczne pieniądze...
Brawo i powodzenia dalej :)
Stara Gwardia
I ja się przyłączam do większości - czerwona i niebieska sukienka - świetne :)
Administrator
Czerwona i granatowa są wspaniałe ! Falbanki tez fajne ale jednak te dwie skromne a zarazem piękne sukieneczki mnie zachwyciły :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Dzięki za pochlebne recenzje, mnie też przypadły do gustu te sukieneczki. Oczywiście w szafie mojej żonki już wisi taka granatowa. Te sukienki, które szyłem hurtem, moje szefowe gdzieś rozprowadzają po Polsce, podobno kosztują w sklepie ok. 280 zł.
A mnie szefowe "wypożyczyły" do zaprzyjażnioej pracowni, bo trzeba ratować duże zamówienie na sukieneczki komunijne, rozchorowała się im jedna krawcowa. Jestem tu już parenaście dni i siedzę przy szyciu tych kreacji, ale podoba mi się takie szycie. Są to wierne kopie sukien ślubnych, tylko mniejszy rozmiar. Ja osobiście jestem zwolennikiem skromniejszych alb na Komunię, ale tradycja strojnych sukieneczek jest jeszcze bardzo mocna w naszym społeczenstwie, więc zapotrzebowanie na takie kreacje będzie zawsze.
Poniżej przykładowa taka sukieneczka z mojego szycia.
Stara Gwardia
Masz rację sukienka śliczna , ale raczej dla młodej pani a nie dla dziewczynki.
Wojtku śliczna sukieneczka - taka jak lubię: bez udziwnień, prosta a zarazem dziewczęca.

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
Ta jest prześliczna - dziewczęca, nie przeładowana...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
śliczna :) moja córka w tym roku idzie do komunii i też bym jej taką kreację szczeliła....ale niestety uzgodniono że mają być takie jak zawsze czyli alby :-/

141 stron: « < 87 88 89 90 91 92 93 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.