50 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu tak sie własnie zastanawiam, co prawda rzadko mogę sobie pozwolić na takie wypady wiec to okazja troche odpoczać od domu. Z drugiej strony troche Łódź znam i bywam na zakupach i tak sama nie wiem czy mam cel jechać na sklepy i hurty. Bardziej pasuje mi piątek wieczorem albo późnym popołudniem albo w sobote z rańca --- Ostatnio edytowane 2012-08-08 19:23:57 przez na_wybiegu --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dolores niech każdy przywiezie co może. Oczywiście jedzonko także będzie( prawdopodobnie ten sam catering co ostatnio) więc z głodu nie padniemy a zawsze to miłe urozmaicenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaa zaczynam się bać... jeździłam dziś po Poznaniu ale po obrzeżach (byłam w Polimexie) teraz nie wiem jak ja dam rade w centrum łodzi wjechać :/
postaram się przybyć już w czwartek ale będę wtedy tą jedną noc u koleżanki spała, więc możecie mi zarezerwować 2 noclegi ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ja się piszę na nocleg, ale jeszcze nie wiem czy na dwa, czy tylko na jeden z soboty na niedzielę
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bardzo jestem za sałatką! Może ktoś jeszcze? ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, własnie się dowiedziałam, ze załapałam się jako ostatnia na zlot, ciesze się ogromnie. Jestem z okolic Łodzi, ok 10km od centrum, wcześniej pisałam, ze mogę kogoś(3 osoby) przenocować, Jak ktoś będzie miał problem z noclegiem bo chciałby jedna noc, albo nie będzie gdzie samochodziku zostawić na noc to ja mogę pomóc. Jeśli chodzi o ciasto to myślałam, ze zrobię z pomocą teściowej karpatkę albo babeczki z kremem albo budyniem, wiem, ze była mowa o ciastach bez kremu ale te nie są aż takie brudzące. Pozdrowienia
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak catering co ostatnio ale jedzenie czyli menu zdecydujemy przed zlotem. Pan Andrzej też tym razem pomoże nam w tej sprawie ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Boże ale będzie jedzenia ,chyba to Zlot kulinarny ahhhhh
![]() |
|
a może ja zamiast ciastek zrobię sałatkę?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spoko to zapisuję sałatka ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Wątek jest zablokowany.