Wersja do druku

50 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Stara Gwardia
Aniu tak sie własnie zastanawiam, co prawda rzadko mogę sobie pozwolić na takie wypady wiec to okazja troche odpoczać od domu. Z drugiej strony troche Łódź znam i bywam na zakupach i tak sama nie wiem czy mam cel jechać na sklepy i hurty. Bardziej pasuje mi piątek wieczorem albo późnym popołudniem albo w sobote z rańca

--- Ostatnio edytowane 2012-08-08 19:23:57 przez na_wybiegu ---
Administrator
Dolores niech każdy przywiezie co może. Oczywiście jedzonko także będzie( prawdopodobnie ten sam catering co ostatnio) więc z głodu nie padniemy a zawsze to miłe urozmaicenie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
aaaaaaaaaaaaaa zaczynam się bać... jeździłam dziś po Poznaniu ale po obrzeżach (byłam w Polimexie) teraz nie wiem jak ja dam rade w centrum łodzi wjechać :/
postaram się przybyć już w czwartek ale będę wtedy tą jedną noc u koleżanki spała, więc możecie mi zarezerwować 2 noclegi :)
Stara Gwardia
Też się nie mogę doczekać!!!!!!

Proszę dopisać przy mnie sałatkę- chyba że absolutnie nie pasuje do słodkiego stołu ;) to wymyślę co innego :)
Ja bardzo jestem za sałatką! Może ktoś jeszcze?:)))
Świeżynek
Witam, własnie się dowiedziałam, ze załapałam się jako ostatnia na zlot, ciesze się ogromnie. Jestem z okolic Łodzi, ok 10km od centrum, wcześniej pisałam, ze mogę kogoś(3 osoby) przenocować, Jak ktoś będzie miał problem z noclegiem bo chciałby jedna noc, albo nie będzie gdzie samochodziku zostawić na noc to ja mogę pomóc. Jeśli chodzi o ciasto to myślałam, ze zrobię z pomocą teściowej karpatkę albo babeczki z kremem albo budyniem, wiem, ze była mowa o ciastach bez kremu ale te nie są aż takie brudzące. Pozdrowienia
Stara Gwardia
Dolores niech każdy przywiezie co może. Oczywiście jedzonko także będzie( prawdopodobnie ten sam catering co ostatnio) więc z głodu nie padniemy a zawsze to miłe urozmaicenie :)
Tak catering co ostatnio ale jedzenie czyli menu zdecydujemy przed zlotem. Pan Andrzej też tym razem pomoże nam w tej sprawie:)) Za catering będizemy rozliczać się gotówką już na miejscu i jak ostatnio będę skarbnikiem:)
Stały Bywalec
Boże ale będzie jedzenia ,chyba to Zlot kulinarny ahhhhh
Zaaklimatyzowany
a może ja zamiast ciastek zrobię sałatkę?
Stara Gwardia
spoko to zapisuję sałatka:)))

50 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »

Wątek jest zablokowany.