50 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to się cieszę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Smacznie się zrobiło ![]() Chciałam poinformować, że przyjedziemy razem z Agnieszką w sobotę z rana. Sylwia.szyje, po ludzku Sylwia i Agnieszka - będziemy nocowały tylko z soboty na niedzielę. Ja przygotuję wypasioną babkę Sylwii, a Agnieszka wypasione muffinki Agnieszki ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszyscy pieką teraz mi głupio że ja tak blisko i nie napisałąm cisto, styknie tych ciast czy przyda się jeszcze jedno? Postaram sie z tym piatkiem ale nie wiem czy dam rade bo w piątek oprócz chodzenia po sklepach można by zrobić przyspieszony kursik decoupage co? Będę maltretować szefową chociaż po ponad dwutygodniowym urlopie we wrześniu nie wiem czy się da ....pełna mobilizacja i próbuję:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ciast chyba już wystarczy ![]() ![]() Moniś ja bym się na kurs decoupage pisała ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Jak powyżej. Będziemy w sobotę rano. 1 nocleg, z soboty na niedzielę. Na muffiny już wybieram przepis ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-08-09 08:58:09 przez Agnieszka --- ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Decupage? Rudzik a co zrobisz kurs w hostelu?
Ja tam coś umiem i mogę pokazać, lub spytam sie Pani Lidi czy możemy przyjść już w piątek na decupage i u nich kupimy rzeczy do tego? Co Wy na to? Ja i Kot będziemy już w czwartek i rano w pt chcemy iść do hurtowni, ale może nam się uda nawet zawitać juz w czwartek. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja chętnie zagłębię sie w tajniki decupage, jestem zielona w tej dziedzinie, więc przyda mi się wprawka/wyprawka.
--- Ostatnio edytowane 2012-08-09 18:38:24 przez elapawelec --- |
|
Stara Gwardia
|
|
ja też chętna do nauki. cały czas mam w głowie Rudzikowy żakiet ze słonecznikami ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi tez sie ten pomysł podoba ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a kto będzie jechał ze Śląska- okolice Gliwic/Tychów/Katowic/Bytomia? żeby można się wspólnie zabrać
|
50 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Wątek jest zablokowany.