50 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Administrator
![]() |
|
Kasiu jeszcze nie zadecydowałam. A Ty w piątek pracujesz czy robisz sobie wolne??
Stefa ja się na ten decoupage cieszę, wezme chyba farby, które kupiłam w Strimie, może coś ejszcze dokupie i będzie sobie ozdabiac ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja pisałam się na robienie sałatki- Stefciu dopisz ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zrobie, zrobie podsumowanie ![]() Dopisuje Salatke ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sus,jak się obrobię to mogę zrobić sobie wolne.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Czy ja dobrze zrozumiałam, nie bedzie konstrukcji bluzki? Szkoda, tak sie napaliłam.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, ja też bardzo bym poprosiła o podsumowanie, trochę się zaczynam gubić co będzie i co mam zabrać ![]() Pięknie dziękuję ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
To trzymam kciuki abys sie obrobiła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Więc co do niedzieli.
Pani Lila zaproponowała uszycie torbyę (na zakupy) z drelichu z malowanymi przy pomocy szablonów motywami. Podoba się? ![]() Czy tkanine mamy zabrać ze sobą czy nie - czekam na odp w tej sprawie. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem cała chora widząc tę torebkę! Chętnie bym poszła z taką na zakupy! W ogóle bardzo się cieszę, ponieważ powoli kończę remont i będę mogła zacząć intensywnie nadrabiać zaległości w szyciu, by na zlocie nie narobić wiochy ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na naszą torbę potrzeba 70 cm tkaniny o minimalnej szer.130 cm ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Wątek jest zablokowany.