Administrator
![]() |
|
Rudzik we wrześniu wychodzi za mąż ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-03 07:23:51 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak - pozostało się tylko puknąć w czoło ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
takie emocje mną targają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze Monia mój 2 dni po weselu obchodził 31 urodziny wiec na weselu złożyłam mu życzenia, zadedykowałam piosenkę z morałem (U2 "Sweetest thing") i wręczyłam prezent - raczej mało oryginalny ale dla nas bardzo ważny: mix zdjęć z tych 6 przedweselnych, wspólnych lat ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-03 21:10:47 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mój 30-tkę obchodził 07.06 tego roku i dałam mu kupon na kurtkę skórzaną, o której dawno mówił, ale żal było kasę wydawać. No i teraz chodzi po sklepach i szuka modelu dla siebie ![]() ![]() Kupon zrobiony własnoręcznie: życzenia, opis prezentu i wydzieranki z gazet ze zdjęciami różnych kurtek ![]() Sus- Twój prezent przepiękny, pomysłowy i co najważniejsze własnoręczny ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-03 22:17:18 przez Dolores69 --- ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
He Rudzik ja myślę że będziesz dla męża najlepszym prezentem urodzinowym -w razie wątpliwości wyślemy ci kilka metrów satynowej wstążki abyś się stosownie "zapakowała"... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeczytałam wasze wpisy o zjeździe, ale mam podobną sytuację co poprzedniczka - też wychodzę za mąż i jestem cała chora. ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to wyjdziecie za mąż a potem na zlot!!! albo na zlocie zrobimy panieński wieczór ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
hehe
to ja tez sie pochwale tyle ze juz bardzo niedlugo 28 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooo ale sie dziewczyny rozszalały. Wszystkiego najlepszego Wam życzę na nowej drodze zycia ________________________________________________________
|
Wątek jest zablokowany.