Stara Gwardia
![]() |
|
OOOOOOO ja też niedługo, bo 21go, ale już zaczynam się trochę stresować, to za 13 dni!! ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Proponuję stworzyć regulamin zlotu, w którym będą zawarte wszystkie warunki uczestnictwa. Oraz koszty. Zanim ktokolwiek się zgłosi ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
hahah trafny pomysł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To na noc poślubną :] ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Warunki są proste jak ostatnio ![]() Jedziemy do Strimy, więc jak ktoś ma bloga czy stronę miło by było umieścić ich banerek. Oni są naszymi sponsorami ![]() Płacimy za noclegi i za catering oraz swoje prywatne wydatki zakupowe. Co do terminu, będzie tak jak ostatnio - głosowanie. Aire - z tego co pamiętam to koszta były podawane przy ostatnim zlocie. Nikt z biorących udział nie miał z tym problemów. Odpowiadałam na każdy email. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stefciu czyli jednak Łódź ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie się zastanawiam. A mógłby być ten sam czy nie? Chociaż ja będę szukać taniego noclegu i wtedy może być gdzieś indziej ![]() Do do Łodzi to tam zrobimy zlot, a w Poznaniu kto chce przyjezdza - terminu jeszcze nie ma na Świeto techniki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok, rozumiem zlot w Łodzi pod koniec września, termin dobry ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
Super, polubiłam Łódź. Nocleg może być w hostelu ale jeśli Stefcia znajdzie coś innego to tez może być. Byleby ekipa była tak fajna jak ostatnio ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Będzie będzie ![]() 1. Sus 2. Klaudia Koty 3. CZeremcha 4. Elapawelec 5. Liczymy na naszą niespodziankę ![]() 6. Rudzik - no chyba przybędzie po ślubie ![]() 7. Stefa i mozna sie dopisywać ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
Wątek jest zablokowany.