50 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja wywlekę swoje wnętrze i napiszę, co o tym myślę ![]() Moje drogie dziewczyny. Czytam te wasze wpisy i tak mi się to podoba, ten cały pomysł ze zjazdem. Chciałabym pojechać, nawet nie mam daleko w sumie, mieszkam przy Katowicach, więc co to jest za odległość Katowice - Łódź. Lubię się uczyć, mogę nawet poświęcić zajęcia na mojej ukochanej uczelni, które prawdopodobnie już wtedy się zaczną. ALE najbardziej się boję tego że zrobię z siebie głupka ![]() Poza tym, mam do remontu mieszkanie. Nie wiem po prostu, ile musiałabym odłożyć na ten wyjazd. A jak sobie pomyślę, że będę mogła was zobaczyć, nauczyć się czegoś, rozwinąć się, to mnie ściska. ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak na oko za nocleg jedna noc licz ok 50 zł, catering nas wyszedł wtedy 60 (za sob i niedz). Dolicz do tego transport i tkaninę z której bedziesz szyła ![]() To tak dla orientacji kosztowej ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozumiem, że zlot będzie w sobotę i niedzielę, ewentualnie poszerzony o piątek? ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to grejt. To ja się tylko musiałabym zorientować, co myśli na ten temat mój Małżonek ![]() Boję się tylko, że będę odstawać od grupy ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sylwia niczym sie nie przejmuj, miałam takie same dylematy i pojechałam- nie załuje, wiele sie nauczyłam i poznałam fantastycznych ludzi, poszerzyłam kontakty.
Skad jestes? bo ja Tychy ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No proszę, jestem z Mikołowa. Też się zastanawiam nad dojazdem, ponieważ ja i mogłabym się zabrać z kimś, wtedy rozłożą się koszty podróży, albo pojechać swoim samochodem, wtedy mogłabym zabrać jeszcze 3 osoby, myślę, że by się zmieściły ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
|
Stara Gwardia
|
|
To ja się zapytam po raz kolejny, jakie są dokładne warunki umieszczania banerów (czas ekspozycji, miejsce ekspozycji) na prywatnych blogach? i czy banery są obligatoryjne? w końcu nie są częścią forum a zlot jest czysto forumowy.
![]() |
|
Sylwia jestem z Orzesza więc jak najbardziej możemy się zabrać razem. Ostatnio jechałam sama a w drodze powrotnej jechałam z Kasią, którą odstawiłam w Częstochowie. Było mi raźniej ![]() Aire banery tak naprawdę nie były koniecznością. Kto chciał mógł je umieścić na swoim blogu czy stronie. W zdecydowanej większości chciałyśmy aby jakoś się odwdzięczyć. Myślę, że gdybym już teraz chciała zrzucić baner z bloga to nikt ze Strimy nie ukręciłby mi głowy. Na forum jesteśmy inaczej umówieni ale to inna kwestia. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aire
Banerek, to można powiedzieć jest podziękowanie dla Strimy. Uczestnicy pierwszego zlotu którzy mieli stronę czy bloga umieścili banerki - nie mieli z tym problemu ![]() To jest forma docenienia pracy oraz wiedzy ludzi ze Strimy. Jak dla mnie to jest mały koszt za to co nam oferują, jak się dobrze tam bawimy i uczymy. Oczywiście podpisuję się pod tym co odpowiedziała Ci Sus. Pozdrawiam ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Wątek jest zablokowany.