40 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Stara Gwardia
|
|
Ja bym chyba uderzała do serwisu. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aż tak źle?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż tak źle pewnie nie jest. Napisz maila do Eti prześlij im zdjęcia, albo zadzwoń. Oni są bardzo pomocni i może obejdzie się bez wysyłania maszyny ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Słuchajcie, wszystko się wyjaśniło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo to ani trochę nie jest intuicyjne, że nitka ma iść pod tym plastikiem. A jak się nawija szpulkę, to nitka juz nie idzie pod tym plastikiem. Najłatwiej się uczyć patrząc jak ktoś inny to robi. Opanowywanie sprzętu samodzielnie na podstawie instrukcji jest bardzo męczące.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Skoro to temat o Janome, to ja mam 525S. Jest to mechaniczna maszyna do szycia. Zastanawia mnie dosyć duży wzrost cen maszyn Janome. Mój model 2 lata temu było o 200zł tańszy, podobnie owerlok Janome 990D, 2 lata temu kosztował 1300zł a obecnie 1500zł.
No moje zarobki tak szybko nie rosną ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-10-11 13:58:13 przez Anioły Anielki --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie dziw się, że rosną ceny maszyn z importu . Kurs dolara dwa lata temu był w okolicy 3,10 a teraz jak jest 3,80 to wszyscy się cieszą
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mam cichą nadzieję, że po nowym roku ceny spadną, choć na razie się nie zanosi ![]() Moją 525s kupiłam w 2008 roku za jakieś 1200zł. Potem były chyba nawet po 1000. Obecne ceny są chyba najwyższe, odkąd szyję na janomkach... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
To ja z Tobą będę mieć cichą nadzieję, że jednak spadną ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety ceny maszyn i owerloków będą rosły o około 10% ![]() Czytałam ostatnio na blogu ETI, dlatego mocno już teraz zastanawiam się nad kupnem owerloka. ________________________________________________________
|
40 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.