Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Zaaklimatyzowany
Witam wszystkich :)
Jestem tu nowa ale nie początkująca wszyciu. Mam już trochę latek na karku, a szyję od jakichś... 34 lat :tak: Mam na koncie niemal wszystkie części garderoby. Nie szyłam jedynie bielizny.
Jestem maniaczką ręcznych robótek, nie potrafię bez roboty usiedziec, więc w międzyczasie robiłam anioły z masy solnej, decoupage, biżuterię, dzianiny na drutach. Teraz wracam znów do szycia, bo nie wszystko w sklepach podoba mi się, a też moje gabaryty nie pozwalają na noszenie wszystkiego :nie:
Wyzwaniem są dla mnie dzianiny, których ostatnio kilka kupiłam. Zaczęłam jednak od d... strony, bo powinnam zainwestowac w przynajmniej maszynę ze ściegiem overlockowym albo nawet w overlock...
No to do roboty :D Jak coś sklecę, postaram się pochwalic :)

Zaaklimatyzowany
Witaj!
Administrator
Ooo witam bardzo twórczą duszę :) takie osoby lubimy i podziwiamy :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Dziękuję bardzo za miłe powitanie :)
Pogromca spamerów
witam i ja :)
Stara Gwardia
Witam i życzę wytrwałości z dzianinami. Jak się je okiełzna- to zapałasz miłością do nich :)
Witam,
widzę, że do naszego grona dołączyła zarówno kreatywna, jak i doświadczona osoba ;) Mam nadzieję, że będziesz służyć nam dobrą radą ;)
Zaaklimatyzowany
Dzięki Sylwia :) Jeśli tylko będę potrafiła odpowiedziec na Wasze pytania, to bardzo chętnie to zrobię :)
Stara Gwardia
Ojtamojtam, pewnie, że będziesz wiedzieć! ;)Ja się lubię uczyć od osób, które wiedzą więcej ;)
Świeżynek
Witaj! :)

doświadczona krawcowa? fantastyczna wiadomość dla początkujących! :)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.