Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Mistrz Krawiectwa
Witam serdecznie na naszym forum. Przebiłaś mnie w długości szycia, bo ja skromny facet szyję "tylko" 29 lat. Jak obliczam to w tym roku powinienem mieć jubileusz 30 lat przy maszynie i tylko szycie damskich ciuszków.
Ale fajnie , że osoba z takim doświadczeniem jak Ty dołączyła do nas.
Mistrzyni Krawiectwa
Witam Cię również, a co do dzianin strach ma wielkie oczy a ręce wszystko zrobią, fakt overlock przydatna rzecz ale dopóki się nie ma trzeba sobie radzić jak się da ;-)
Witam serdecznie na naszym forum. Przebiłaś mnie w długości szycia, bo ja skromny facet szyję "tylko" 29 lat. Jak obliczam to w tym roku powinienem mieć jubileusz 30 lat przy maszynie i tylko szycie damskich ciuszków.
Ale fajnie , że osoba z takim doświadczeniem jak Ty dołączyła do nas.
Wojtek, tak to wyszło, że aż tyle lat już szyję :) A zaczynałam już w przedszkolu :) Moja mama bardzo dużo szyła więc i ja wcześnie zaczęłam :) Ale mistrzynią to ja nie jestem :nie: Ostatnio długą przerwę miałam.
Magda, overlock mam w planach :) bo to bardzo pożyteczna rzecz :)
Stały Bywalec
Witamy :). Dziergasz cuda :D. Powodzenia w szyciu dziani. Sama je jeszcze szyję na zwykłej maszynie z pseudo-overlockiem i dałam radę, chociaż trochę nerwów było. Teraz przymierzam do overlocka, bo to duże ułatwienie ;).
witaj i chwal się, czekam z niecierpliwością na zdjęcia :)
obie zaczynamy z tymi dzianinami i obie od niewłaściwej strony ;))

Zaaklimatyzowany
Witaj :))
obie zaczynamy z tymi dzianinami i obie od niewłaściwej strony ;))

Witam w klubie "od d... strony" ;)
Świeżynek
Witaj w naszym gronie:)
Z dzianinami świetnie sobie radzę dopiero gdy kupiłam overlock i stebnówkę Silverkę, która świetnie sobie radzi z dzianinami.
Na starym Łuczniku niestety niewiele dało się zrobić.

Zapraszam do mojej galerii w profilu gdzie wstawiłam kilka zdjęć z moimi pomysłami szczególnie na przeróbki.

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.