Stara Gwardia
![]() |
|
Od dawna się tu nie pojawiałam , zajęta przygotowaniami do ślubu mojej jedynej córki. Wyzwanie było, nie powiem , 200 gości a więc szycie 200 pokrowców na krzesła, cały wystrój sali, sukienki dla druchen nie wspomnę już o sukienkach dla mnie i jeszcze paru innych.Do tego cały czas pracowałam więc : szycie , szycie i szycie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękności ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ogrom pracy, podziwiam ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cd. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jak ładnie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
ITA czy ten ślub był w Kędzierzynie Kożlu? Mam wrażenie, że znam Pana Młodego i niektórych gości. Pana Młodego znam z kolonii w Świebodzinie. Może się mylę... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, nie , ślub nie był w Kędzierzynie, ale faktycznie Pan Młody ( obecnie mój świeżo upieczony zięć) jest z Kędzierzyna, ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Myślę że powinnyśmy się znać chociaż ze słyszenia ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Pani Młoda też mi znajoma buzia i na pewno mnie zna.
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja z Lubska wiadomo od kogo bo tu większość nosi to nazwisko, Miło mi że mogłam cię spotkać na forum, Z Trzebini mieliśmy też gości na ślubie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.