Stara Gwardia
|
|
Wysłałam Ci wiadom ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziewczynki przebojowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Już wiem córka to J... a ty jesteś S... dobrze mówię prawda?
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak dobrze mówisz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nic nie dostałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem dlaczego ale to nic bo i tak dogadałyśmy się ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdzie ? w trzebini nie byłam nigdy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie w Trzebini tylko w Świebodzinie na kolonii ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-24 21:08:49 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
ITA jesteś niesamowita! Nie wyobrażam sobie ile włożyłaś pracy w przygotowania i obszycie wszystkiego ale efekt końcowy jest powalający! Córa napewno szczęśliwa i zadowolona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokladnie, podziwiam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.