131 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z Magdą całkowicie,Trinny cudo, poprostu CUDO
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem co napisać bo mnie zatkało ... jest cudowna. Arcydzieło po prostu.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Trinny a dół sukienki to z jakiego jest materiału? On się mieni na perłowo?
Koleżanka mierzyła ostatnio sukienkę z takim dołem i wydaje się ten Twój bardzo podobny... zastanawiam się jaki to materiał ![]() PS. Suknia super, gorset rewelacyjny - pewnie bardzo pracochłonny, a patent jednej sukienki na dwia sposoby ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Selene,dół sukienki to organdyna.Tak ma delikatny połysk.Do tej pory przysyłano mi innego rodzaju organdynę,tę dostałam przez przypadek,a szalenie mi się podoba!!!Jest tak biała,jak żadna inna!Pozdrawiam.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
łał cudoooo. Szkoda że moja kiecka ślubna była taka obleśna, a ty takie cuda szyjesz. Chyba wezmę rozwód z moim starym i na nowo się wcisnę w coś szałowego.
--- Ostatnio edytowane 2012-04-23 18:06:05 przez marysia --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny jak zwykle, kochana powalasz na kolana. Cudowne te suknie.!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cóż więcej pisac po prostu piękności.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozne sukienki juz widzialam, ale takiej 3 w jednym jeszcze nie!!! POmyslowa jestes i do tego pracowita. Tak sobie mysle, ze o tej sukience to dlugo bedą gadac zazdrosne kolezanki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak widzę to u Ciebie niemożliwe natychmiast, a cuda na poczekaniu. Praca powalająca. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
131 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.