Wersja do druku

131 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »

Stara Gwardia
Wow !!! Trinny szok :szok: brak mi słów aby opisać uznanie dla tego dzieła sztuki, tak to już jest że w niektórych pracowniach powinno być napisane na drzwiach "DOBRA WRÓŻKA" a nie usługi krawieckie :D i Ty jesteś ewidentnie tego przykładem :)
Zgadzam się z Magdą całkowicie,Trinny cudo, poprostu CUDO:oklasky::oklasky::oklasky:
Świeżynek
Nie wiem co napisać bo mnie zatkało ... jest cudowna. Arcydzieło po prostu. :)
Zaaklimatyzowany
Tak wygląda podpięcie trenu na czas zabawy
Trinny a dół sukienki to z jakiego jest materiału? On się mieni na perłowo?

Koleżanka mierzyła ostatnio sukienkę z takim dołem i wydaje się ten Twój bardzo podobny... zastanawiam się jaki to materiał :mysli:

PS. Suknia super, gorset rewelacyjny - pewnie bardzo pracochłonny, a patent jednej sukienki na dwia sposoby :oklasky:
Mistrzyni Krawiectwa
Tak wygląda podpięcie trenu na czas zabawy
Trinny a dół sukienki to z jakiego jest materiału? On się mieni na perłowo?

Koleżanka mierzyła ostatnio sukienkę z takim dołem i wydaje się ten Twój bardzo podobny... zastanawiam się jaki to materiał :mysli:

PS. Suknia super, gorset rewelacyjny - pewnie bardzo pracochłonny, a patent jednej sukienki na dwia sposoby :oklasky:
Selene,dół sukienki to organdyna.Tak ma delikatny połysk.Do tej pory przysyłano mi innego rodzaju organdynę,tę dostałam przez przypadek,a szalenie mi się podoba!!!Jest tak biała,jak żadna inna!Pozdrawiam.
Świeżynek
łał cudoooo. Szkoda że moja kiecka ślubna była taka obleśna, a ty takie cuda szyjesz. Chyba wezmę rozwód z moim starym i na nowo się wcisnę w coś szałowego.

--- Ostatnio edytowane 2012-04-23 18:06:05 przez marysia ---
Zaaklimatyzowany
Selene,dół sukienki to organdyna.Tak ma delikatny połysk.Do tej pory przysyłano mi innego rodzaju organdynę,tę dostałam przez przypadek,a szalenie mi się podoba!!!Jest tak biała,jak żadna inna!Pozdrawiam.

Dzięki :) No to już wiemy czego szukać :D (koleżanka się hajta i jesteśmy na etapie poszukiwań sukienki :) )

Pozdrawiam :)
Stara Gwardia
Trinny jak zwykle, kochana powalasz na kolana. Cudowne te suknie.!!!
Stara Gwardia
Rozne sukienki juz widzialam, ale takiej 3 w jednym jeszcze nie!!! POmyslowa jestes i do tego pracowita. Tak sobie mysle, ze o tej sukience to dlugo bedą gadac zazdrosne kolezanki:)

131 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.