Wersja do druku

131 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »

Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ jeszcze raz serdecznie WSZYSTKIM za tak miłe słowa odnośnie sukienki ślubnej!Wiem że PARA MŁODA jest już po sesji w plenerze więc czekam na zdjęcia.....mam obiecane.....
Dziś uszyłam sukieneczkę,bolerko i chusteczkę na główkę,dla milutkiej mojej Chrześniaczki.Jest to całkowity recykling ciocia Trinny oddała swoją spódniczkę i swoje bolereczko.Tkaninki dobre gatunkowo to nie wyrzucam!Pozdrawiam i wielkie:buzki::buzki::buzki:dla WAS!
Na zdjęciu widać moją spódnicę tzn już nie moja!!!
Miś na zdjęciu ma 3 latka i pomyśleć,że za tydzień kończy 7!!!Kurcze 7 lat temu to ja wyglądałam o tej porze:dobani:

--- Ostatnio edytowane 2012-05-23 22:09:28 przez Trinny ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Załączniki
Mistrzyni Krawiectwa
Śliczna sukienia!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Sliczny komplecik dla małej dziewuni.:) A bolerko robiłaś sama?
Czy to maszynowa robótka?
Czy to maszynowa robótka?
Kora bolerko też recykling z mojego bolerka, którego ani razu nie ubrałam przeszyłam dla małej!!!Nie mam takich zdolności jak Wy do dziergania!Pozdrawiam i dziękuję!
Mistrz Krawiectwa
Trinny, nie mogłem oderwać wzroku od Twojej sukni ślubnej. Cudo, cudo, cudo tak tylko można określić tą suknię !!!!!!
Jak widzę Misio brał udział w szyciu tej kreacji ( tak widać na fotce ). Przy okazji pozdrowienia od Wujka - krawca.
I śliczna sukieneczka dla chrześnicy , masz wielki talent do szycia !!!!
A tak na marginesie, naparstek naprawda ułatwia szycie ( i życie) !!!1

--- Ostatnio edytowane 2012-04-29 02:33:55 przez Wojtek ---
Stara Gwardia
Uroczo wygląda z tym zielonym sweterkiem:] Tkanina idealnie dobrana:] ideolo:] sama się muszę wziąć za sukienusie małe dla siostry bo będzie miałą małe :] no chyba że będzie chłopak
Mistrzyni Krawiectwa
Witajcie kochani!!!Dziś będzie koralowo....biało....i ecru albo jak kto woli waniliowo.....Koralowa sukienka uszyta z lnu,szyłam już wcześniej identyczną tylko czarną!Wystroję się w sobotę i będę dumnie świętować!
Sukienka ecru dla małej księżniczki niespełna 2 letniej wyszywanie góry aplikacjami zajęło mi 4 godziny!!!Takie maleństwo!Nie widać na zdjęciu ale są tam koraliki będą ładnie połyskiwać na słoneczku.Sukienka szyta na Boże Ciało księżniczka za mała na sypanie kwiatków,ale chciała się wystroić jak inne królewny!

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
Jeszcze jedna kreacja dla małej panienki.Na pół roczku na Chrzest.Do kompletu bolereczko w razie chłodu.

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
To jeszcze na biało...Dostałam obiecane zdjęcia z sesji zdjęciowej!!!

Specjalnie dla Was tadam....!!!

Załączone obrazy

131 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.