131 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ jeszcze raz serdecznie WSZYSTKIM za tak miłe słowa odnośnie sukienki ślubnej!Wiem że PARA MŁODA jest już po sesji w plenerze więc czekam na zdjęcia.....mam obiecane.....
Dziś uszyłam sukieneczkę,bolerko i chusteczkę na główkę,dla milutkiej mojej Chrześniaczki.Jest to całkowity recykling ciocia Trinny oddała swoją spódniczkę i swoje bolereczko.Tkaninki dobre gatunkowo to nie wyrzucam!Pozdrawiam i wielkie ![]() ![]() ![]() Na zdjęciu widać moją spódnicę tzn już nie moja!!! Miś na zdjęciu ma 3 latka i pomyśleć,że za tydzień kończy 7!!!Kurcze 7 lat temu to ja wyglądałam o tej porze ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-23 22:09:28 przez Trinny --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna sukienia!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczny komplecik dla małej dziewuni. ![]() Czy to maszynowa robótka? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora bolerko też recykling z mojego bolerka, którego ani razu nie ubrałam przeszyłam dla małej!!!Nie mam takich zdolności jak Wy do dziergania!Pozdrawiam i dziękuję!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, nie mogłem oderwać wzroku od Twojej sukni ślubnej. Cudo, cudo, cudo tak tylko można określić tą suknię !!!!!!
Jak widzę Misio brał udział w szyciu tej kreacji ( tak widać na fotce ). Przy okazji pozdrowienia od Wujka - krawca. I śliczna sukieneczka dla chrześnicy , masz wielki talent do szycia !!!! A tak na marginesie, naparstek naprawda ułatwia szycie ( i życie) !!!1 --- Ostatnio edytowane 2012-04-29 02:33:55 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uroczo wygląda z tym zielonym sweterkiem:] Tkanina idealnie dobrana:] ideolo:] sama się muszę wziąć za sukienusie małe dla siostry bo będzie miałą małe :] no chyba że będzie chłopak ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodziutka sukieneczka i recyklingowe bolerko. Trinny ja też nie dziergam
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie kochani!!!Dziś będzie koralowo....biało....i ecru albo jak kto woli waniliowo.....Koralowa sukienka uszyta z lnu,szyłam już wcześniej identyczną tylko czarną!Wystroję się w sobotę i będę dumnie świętować!
Sukienka ecru dla małej księżniczki niespełna 2 letniej wyszywanie góry aplikacjami zajęło mi 4 godziny!!!Takie maleństwo!Nie widać na zdjęciu ale są tam koraliki będą ładnie połyskiwać na słoneczku.Sukienka szyta na Boże Ciało księżniczka za mała na sypanie kwiatków,ale chciała się wystroić jak inne królewny! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze jedna kreacja dla małej panienki.Na pół roczku na Chrzest.Do kompletu bolereczko w razie chłodu.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To jeszcze na biało...Dostałam obiecane zdjęcia z sesji zdjęciowej!!!
Specjalnie dla Was tadam....!!! |
131 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.