Wersja do druku

131 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Wszystko jest świetne . Mnie przede wszystkim "zachwyca" liczba godzin spędzona przy wykonaniu tych cudeniek.
Fantastyczne dzieło ta suknia!!!!:oklasky::oklasky::
Zaaklimatyzowany
Sukieneczki dla panienek słodziutkie.
Mistrzyni Krawiectwa
Czemu ja tu nie trafiłam 5 lat temu przed moim ślubem? Bym Cię zatrudniła do uszycia :D Sukienka jest boska!!!!
A tą sukieneczkę na Boże Ciało z różową wstążką to szyłaś z jakiegoś konkretnego wykroju czy to była improwizacja? Też jest boska :)

--- Ostatnio edytowane 2012-05-26 09:24:21 przez Jolcia ---
Jolcia nie mam konkretnego wykroju!!!W burdzie są wykroje dla dzieci,ale moja modelka wg burdy nosi rozm.68-a ma prawie 2 latka!Więc ten rozmiar dla niej wydłużam,modyfikuję podkroje pach....robię małej przymiarkę taką w biegu to znaczy ona biega ja za nią...no i oczywiście bez szpilek muszę kodować w pamięci gdzie jeszce zebrać ten niby najmniejszy rozm.68....
BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA!Artur mnie rozbawił....super podwiązka i parasol...no jasne Arturze reszta to coś białego....:zawstydzony:
Mistrzyni Krawiectwa
Wczoraj skończyłam szyć słodkie sukienki dla słodkich dziewczynek!Dziewczynki chcą pięknie wyglądać!Tzn. starsza dziewczynka chce tak samo pięknie wyglądać jak jej młodsze rodzeństwo które jutro obchodzi 1 urodzinki!BLIŻNIĘTA!!!Dla dziewczynek sukienki koniecznie takie same(mamusia projektowała tzn. mamusia dzieciaczków nie ja),a dla chłopca mini muszka gdyż będzie miał koszulę i kamizelkę więc muszka musi być.Mały ma gang w jasno-siwym kolorze,ale ja już nie szyłam,zostałam zwolniona z tego.Dla dziewczynek dodatkowe różyczki(manekiny mają na szyi przypięte) które będą zamocowane do opasek we włoski.
Cieszę się z mojego dzieła.Palce jeszcze bolą od przyszywania kwiatków!Agaffku dużo godzin,dużo....

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Sukienki dziewczynek Duża sukienka Malutka sukienka Muszka dla chłopca
Mistrzyni Krawiectwa
Faktycznie są przesłodkie i dzieciaki będą rewelacyjnie wyglądały.
Chciałabym zobaczyć rodzeństwo razem, na jednym zdjęciu :D Sukieneczki są śliczne ale nieprzesłodzone :) Świetny pomysł, brawa dla mamy za projekty :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Urocze sukieneczki :)
Stały Bywalec
Fajne sukienki, mnie się podobają. I tak sobie myślę, że kiedyś i ja sprawię sobie manekina, facetowi zdecydowanie łatwiej szyje się na manekina, przynajmniej mi się tak wydaje. Jeszcze żadnej odzieży w życiu nie uszyłem, nie licząc spodenek i plecaczka dla syna.

131 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.