131 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko jest świetne . Mnie przede wszystkim "zachwyca" liczba godzin spędzona przy wykonaniu tych cudeniek. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastyczne dzieło ta suknia!!!!
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Sukieneczki dla panienek słodziutkie.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jolcia nie mam konkretnego wykroju!!!W burdzie są wykroje dla dzieci,ale moja modelka wg burdy nosi rozm.68-a ma prawie 2 latka!Więc ten rozmiar dla niej wydłużam,modyfikuję podkroje pach....robię małej przymiarkę taką w biegu to znaczy ona biega ja za nią...no i oczywiście bez szpilek muszę kodować w pamięci gdzie jeszce zebrać ten niby najmniejszy rozm.68....
BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA!Artur mnie rozbawił....super podwiązka i parasol...no jasne Arturze reszta to coś białego.... ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wczoraj skończyłam szyć słodkie sukienki dla słodkich dziewczynek!Dziewczynki chcą pięknie wyglądać!Tzn. starsza dziewczynka chce tak samo pięknie wyglądać jak jej młodsze rodzeństwo które jutro obchodzi 1 urodzinki!BLIŻNIĘTA!!!Dla dziewczynek sukienki koniecznie takie same(mamusia projektowała tzn. mamusia dzieciaczków nie ja),a dla chłopca mini muszka gdyż będzie miał koszulę i kamizelkę więc muszka musi być.Mały ma gang w jasno-siwym kolorze,ale ja już nie szyłam,zostałam zwolniona z tego.Dla dziewczynek dodatkowe różyczki(manekiny mają na szyi przypięte) które będą zamocowane do opasek we włoski.
Cieszę się z mojego dzieła.Palce jeszcze bolą od przyszywania kwiatków!Agaffku dużo godzin,dużo.... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Faktycznie są przesłodkie i dzieciaki będą rewelacyjnie wyglądały. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Chciałabym zobaczyć rodzeństwo razem, na jednym zdjęciu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocze sukieneczki
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fajne sukienki, mnie się podobają. I tak sobie myślę, że kiedyś i ja sprawię sobie manekina, facetowi zdecydowanie łatwiej szyje się na manekina, przynajmniej mi się tak wydaje. Jeszcze żadnej odzieży w życiu nie uszyłem, nie licząc spodenek i plecaczka dla syna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znów chce miec 6 lat, buuuu ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.