Wersja do druku

131 stron: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »

Zaaklimatyzowany
Wow...szczęka mi opadła...przecież Ty tworzysz prawdziwe dzieła sztuki:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

Odkryłam kolejne nasze podobieństwo...mój starszy syn to Michał i do tego urodzony w maju...tylko trzy lata wcześniej :)
Stara Gwardia
Noooo, rycerstwo Michałek ubrał przepięknie:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
A w WARTOWNIKU się po prostu zakochałam:buzki: ech ten jego płaszcz rozwiany na wietrze -cudny...
Rośnie na naszych oczach młody projektant:hura:
Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ wszystkim za piękne słowa!Michałek po tym jak mu to przeczytałam dostał większej obsesji szyciowej...szyje codziennie...dziś pokażę zdjęcia całej armi.Dziś musiałam kupić mu po 10cm:zawstydzony:dzianiny punto żeby mógł tworzyć też w innych kolorach...czyli zaraził się....
A ja szyłam tak:(w tym czasie jak Misiu tworzył swoje dzieła)SUKIENKI typu "Matka i córka"dla mojej psiapsiółki i jej córci.Miłego oglądania mam nadzieję,że nie dostaniecie oczopląsu od odwracania kolorków w sukience dziecięcej:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
MAMA I CÓRCIA Dziewczynka z boku Przód sukienek Sukienka dziewczynki z tyłu Rycerstwo Michałka
Stara Gwardia
super komplet,
a synek odziedziczył talent po mamusi!:oklasky:
Młody szyje z dzianiny pusto... fiu fiu nie w kij dmuchał
Administrator
Michałek już chwyta za igłę - o matko będzie z niego genialny krawiec ;) Wszystkiego się od Ciebie nauczy :) Świetne stroje uszył :) Ma do tego dryg!

Sukienki dla matki i córki urocze :) Bardzo mi się podoba jak mam i córa sa ubrane podobnie :D to takie fajne :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
prace Michałka po prostu wspaniałe, moja 5 letnia córcia mówi że "rycerze są superowe".
A sukienki rewelacyjne, nie dość że pięknie dobrane kolorki to jeszcze bardzo fajnie połączone, rewelacja:oklasky:
Stara Gwardia
Sukienki pierwsza klasa.:oklasky:
Strój do fitness dla mojej małej księżniczki,spodnie z kieszeniami i z obniżonym krokiem...aż jestem ciekawa jak mała będzie wyglądała w tego typu stroju....dla Michałka bluzeczka!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Bluza jest ze sklepu - cudnie uszyta i odszyta! Misiek świetnie w niej wygląda :) A w spodniach mała napewno będzie wyglądać super, kto by takich spodni nie chciał :)

* Susanna szyje - mój blog :)

131 stron: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.