131 stron: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Stara Gwardia
|
|
Co za szycie!!!! bardzo fajne ubranka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A zdradź, gdzie kupujesz taką fajną dzianinę? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A zdradzę!!!Mam dziś dobry dzień!FORUMKOWE DZIECIĄTKO W DRODZE!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wracając do tematu kupiłam na allegro u sprzedawcy spoll co jakiś czas przeglądam allegro i szukam tego sprzedawcy,ale w tej chwili nic nie sprzedaje...szkoda bo babeczka miała fajne końcówki po 5-8 zł!!!Pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
:> :> :> Trinny nie szalej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Udało mi się w końcu uszyć ubranko które w końcu pasuje do lali bobaska!!!Szycie metodą prób i błędów...raz za duże,raz za małe,aż w końcu jest ok!!!Cieszę się,gdyż lala została odrzucona przez jakiś czas,a gdy dostała nowe ubranko...radość była taka jakby to zupełnie nową lalę dziecko dostało!Radość jest tym większa,że to znów produkt typu "MATKA I CÓRKA"Mamusia ma piżamkę w biedroneczki,a dzieciątko śpioszki!Zaczynam się wkręcać w szycie maleńkich ciuszków dla lalek...no i chyba już nie mam wyjścia....
Pozdrawiam Was wszystkich i dużo słoneczka życzę! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
przesłodkie! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny ubranko dla lali cudowne! W ogóle to lala wygląda jak niemowlaczek - przynajmniej na miniaturce zdjęcia ![]() Ze tak zapytam: wykrój pewnie robiłaś sama :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudny komplet! W zasadzie powinien być trzyosobowy - z piżamką dla ciebie, Trinny!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pewnie,że bym chciała taką piżamkę w biedroneczki Aniu!!!Ale mała wogóle by nie zasnęła....lalka Agatka-w nowej piżamce,mała Sarcia w nowej piżamce i ciocia Trinny-też Agatka w nowej piżamce....Za dużo wrażeń
![]() ![]() ![]() DZIĘKI za miłe słowa!!!Spodobało mi się takie szycie...ciach pach na owerloczku i jest!!! |
131 stron: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.