131 stron: « < 75 76 77 78 79 80 81 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj tak dodała mi skrzydeł!!!Od 3 tyg siedzę i szyję,wyszywam wszystko co mam.Dziś np pocięłam moje spodnie i uszyłam Michałkowi.Michałek bardzo się cieszy już bryka w nich na rowerze,czyli przechodzą test bojowy!!!Dzięki za miłe słowa!
SZYJĘ DALEJ...co by tu jutro uszyć.........A zdjęć mam Wam trochę do pokazania,ale teraz nie mam czasu,nie mam czasu żeby je wkleić...CAŁUSKI! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne spodnie, garnitur do chrztu rewelacja
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Hejka
Fajne portki ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Suuuuper
![]() ![]() ![]() Oj, muszę trzymać chłopaków z dala od komputera bo jak spodnie zobaczą to będę miała przechlapane...są rewelacyjne ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Testy przeszły pomyślnie!!!Jazda na rowerze,przewrótki jak to Miś mówi,popisy przed dziewczynami na placu zabaw!!!Cieszę się,że są zupełnie za 0zł!Materiał z moich starych spodni ba i nawet zamek wyprułam!!!Dziś kilka godzin robiłam wykroje z Burdy i kroiłam dla Michałka GARNITUR,więc będzie roboty.....DZiękuję za miłe wpisy!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ożeszszszszsz... garnitur!!!! Kobieto! no to czekam na prezentację ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
o rany! aż mnie zatkało! Zdolniacho Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Garniturek dla Michałka jest w trakcie szycia,Młody wygląda fajnie bo kamizelka i spodnie już gotowe,marynarka ma odszyte już kieszenie z patkami-nowym sposobem,opis z burdy,ale nie znałam jeszcze takiego.Dla Was robiłam zdjęcia,trzymajcie kciuki żebym miała czas zrobić tutek dla Was.W poniedziałek skończę zrobię zdjęcia i pokażę Wam jak wyszło.
Dziękuję Wam za miłe słowa!!! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ELEGANCKIE SUKIENKI DLA DZIEWCZYNEK!Sukienka ecru ze złotym pasem.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.Sukienki różowe z amarantowym pasem i różami.Powtórka z rozrywki!!!To już 3 taki zestaw.Tym razem duża to rozm 140,mała na 8 miesięcy.Na wesele dla dziewczynek.
|
131 stron: « < 75 76 77 78 79 80 81 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.