Wersja do druku

131 stron: « < 75 76 77 78 79 80 81 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Pięknie szyjesz :oklasky::oklasky::oklasky: Nowa pracownia dodała ci skrzydeł:) A przedemną remont mojej :stres:
Oj tak dodała mi skrzydeł!!!Od 3 tyg siedzę i szyję,wyszywam wszystko co mam.Dziś np pocięłam moje spodnie i uszyłam Michałkowi.Michałek bardzo się cieszy już bryka w nich na rowerze,czyli przechodzą test bojowy!!!Dzięki za miłe słowa!
SZYJĘ DALEJ...co by tu jutro uszyć.........A zdjęć mam Wam trochę do pokazania,ale teraz nie mam czasu,nie mam czasu żeby je wkleić...CAŁUSKI!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Świetne spodnie, garnitur do chrztu rewelacja :D Zazdroszczę pracowni - ja wprawdzie swoją mam, ale tylko na pół pokoju i ciągle miejsca mi brakuje :(
Stara Gwardia
Hejka
Fajne portki:) A testy przeszły pomyślnie?
Oj, muszę trzymać chłopaków z dala od komputera bo jak spodnie zobaczą to będę miała przechlapane...są rewelacyjne :) O garniturku, nie wiem co napisać...bo mnie zatkało...i słów na opisanie zachwytu zabrakło :szok:
Mistrzyni Krawiectwa
Hejka
Fajne portki:) A testy przeszły pomyślnie?

Testy przeszły pomyślnie!!!Jazda na rowerze,przewrótki jak to Miś mówi,popisy przed dziewczynami na placu zabaw!!!Cieszę się,że są zupełnie za 0zł!Materiał z moich starych spodni ba i nawet zamek wyprułam!!!Dziś kilka godzin robiłam wykroje z Burdy i kroiłam dla Michałka GARNITUR,więc będzie roboty.....DZiękuję za miłe wpisy!!!
Stara Gwardia
Ożeszszszszsz... garnitur!!!! Kobieto! no to czekam na prezentację :oczko:
Garniturek dla Michałka jest w trakcie szycia,Młody wygląda fajnie bo kamizelka i spodnie już gotowe,marynarka ma odszyte już kieszenie z patkami-nowym sposobem,opis z burdy,ale nie znałam jeszcze takiego.Dla Was robiłam zdjęcia,trzymajcie kciuki żebym miała czas zrobić tutek dla Was.W poniedziałek skończę zrobię zdjęcia i pokażę Wam jak wyszło.
Dziękuję Wam za miłe słowa!!!
Mistrzyni Krawiectwa
ELEGANCKIE SUKIENKI DLA DZIEWCZYNEK!Sukienka ecru ze złotym pasem.

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
C.D.Sukienki różowe z amarantowym pasem i różami.Powtórka z rozrywki!!!To już 3 taki zestaw.Tym razem duża to rozm 140,mała na 8 miesięcy.Na wesele dla dziewczynek.

Załączone obrazy

Załączniki

131 stron: « < 75 76 77 78 79 80 81 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.