131 stron: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.Bieluteńka sukienka na uroczystość Komuni Św.Szyłam i pokazywałam Wam wcześniej podobną sukienkę.Ta różni się tym,że na dół sukienki nałożyłam dwie warstwy tiulu opalizującego i jest bez rękawków.Miłego oglądania!!!!Pozdrawiam Was wszystkich!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, jakie śliczne. Najbardziej podoba mi się ta pierwsza. Pięknie uszyte ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cuda! Cuda! Cuda! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OMG ! ale suknie balowe! piękne ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Cudne sukieneczki.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny nadrobiłam zaległości ![]() Komplet na chrzest genialny - prawdziwie męski choć ja chyba wole takie typowe dziecięce kompleciki, w bieli... ![]() Misiek rośnie jak na drożdżach, co zdjęcie to wygląda doroślej ![]() ![]() Nie przedobrzyłaś w żadnej, są piękne ale nadal skromne i subtelne ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-28 12:17:00 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta sukienka!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZIĘKUJĘ kochani za wszystkie miłe słowa....to bardzo motywujące do dalszej krawieckiej walki...
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny przyłączam się do przedmówców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.