131 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne sukienki, szczególnie fioletowa przerabiana. Bardzo podoba mi się to, jak wykończyłaś dekolt. Widać gołym okiem, że, tak jak napisałaś, jest bardzo wygodna. Nie trzeba się przejmować, jeśli trochę za dużo dobroci się pochłonie ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny ta brązowa kojarzy mi się z taką turkusowa sukienką, którą miałaś ubraną na weselu :> Jest cudna, właśnie tak mi się marzy jakaś fajna długa sukienka ale oczywiście nie tak dopasowana. Inspirujesz mnie kobieto ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, przecieram oczy ze zdumienia, patrząc na to uczyniłaś z tą fioletową sukieneczką. Masz cudowne rączki do szycia !!! Ja starszy już człowiek widziałem wiele "cudów" w krawiectwie, ale taka transformacja sukienki to majstersztyk. Wogóle przejrzałem Twój wątek i jest tyle śliczności, gratuluję !!!
A co słychać u Michałka ? Rośnie chłopak - pozdrowienia od wujka-krawca. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko spostrzegawcza bestia z Ciebie!!Tak tak to ta sama sukienka,tyle,ze ta turkusową kombinowałam sama....mając burdę w szafie z takim właśnie dekoltem....
Trinny, przecieram oczy ze zdumienia, patrząc na to uczyniłaś z tą fioletową sukieneczką. Masz cudowne rączki do szycia !!! Ja starszy już człowiek widziałem wiele "cudów" w krawiectwie, ale taka transformacja sukienki to majstersztyk. Wogóle przejrzałem Twój wątek i jest tyle śliczności, gratuluję !!! A co słychać u Michałka ? Rośnie chłopak - pozdrowienia od wujka-krawca. Wojtku wielkie dzięki za tak miłe słowa!!!Co do Michałka to tak rośnie i jest coraz bardziej samodzielny....mam teraz aż za dużo czasu...Aha i mam swoją własną wymarzoną pracownie,w której spędzam duuużo czasu i zawsze coś kombinuję,za niedługo wyszyję wszystko co mam...i co ja dalej będę robiła????Pozdrawiam serdecznie!Zaglądaj częściej na forum ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Już niedługo pokażę Wam moje kolejne dzieło....od którego spuchł mi palec,ale na razie nie powiem dlaczego....Pokażę Wam tylko,że owo "dzieło"powstawało z tylu kolorów materiału.....Może ktoś zgadnie?
Pozdrawiam Was wszystkich!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tyle kolorów szyfonu... nie mam pojęcia, sukienka? :P
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Odlądanie Twoich prac wciagneło mnie bardzo. Sukieneczki komunijne, sliczne, komplety dwu-sukienkowe wspaniałe.
Podziwiam. |
|
Administrator
![]() |
|
Ha bo ja mam chyba pamięć fotograficzną ![]() Ciekawe cóż to będzie :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2013-05-18 23:02:42 przez Trinny ---
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, nie wystawiaj nas na takie próby, co może być uszyte z tych materiałów !! Napewno coś ładnego !!
Ja też optuję za ciekawą sukieneczką. Pokaż tą swoją pracownię, bo w końcu spędzamy tutaj długie godziny przy szyciu. --- Ostatnio edytowane 2013-05-19 02:52:02 przez Wojtek --- |
131 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.