131 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »
Administrator
![]() |
|
Trinny po pierwsze to masz bardzo fajną pracownię! Michałek jak zawsze stanął na wysokości zadania ![]() ![]() ![]() ![]() A co do uszytków dla dzieciaczków - już wiem do kogo się zwrócę o uszycie garniaka do Pierwszej Komunii ![]() ![]() Ja nie wiem jak te kobiety robią, ze po urodzeniu dziecka tak szybko wracają do TAKIEJ figury jak Pani ze zdjęcia w sukni ślubnej ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczka dla malucha śliczna
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-28 19:58:22 przez gocha2606 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna pracownia, ach ile bym dała za taką przestrzeń... chociaż u mnie szybko by ona się pewnie skończyła
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BĘDZIESZ MIAŁA!!!!Kto marzy ten ma!!!!
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękna pracownia Trinny, Ubranka jak zwykle śliczne i dopracowane. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te ostatnie sukienki. A ślubna, to już w ogóle!
I strasznie zazdroszczę pracowni. Też bym chciała taką mieć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trinny jesteś wielka ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam kochani!Napisać Wam chcę iż uszyłam sobie sukienkę,o której śniłam już od lutego!!!Jednak marzyłam też o tkaninie takiej jak sukienka w burdzie (burda 2/2013 model 114)Niestety nic podobnego nie widziałam...za to moja koleżanka wypatrzyła to oto cudo z którego uszyłam swoją sukienkę.Moja koleżanka z tej samej tkaniny uszyła sobie maxi sukienkę-równie śliczną jak moja!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.To nie koniec szycia z owej tkaniny!W planach maxi spódnica lub sukienka maxi dla siostrzyczki i strój kąpielowy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No, faktycznie ciekawy materiał i sukienka wygląda magnetycznie ![]() Dużo ciekawiej, niż ten "kalejdoskop" z Burdy. Gratulacje! Na pewno będziesz w niej wyglądała "wybuchowo" ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, bardzo się cieszę, że uszyłaś z materiału, który mnie kusił, ale nie wiedziałam jak będzie wyglądał ma sukience właśnie z powodu swojego wzoru. Wybrałaś świetny model i całość wygląda fantastycznie.
|
131 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.