Wersja do druku

131 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »

Administrator
Trinny po pierwsze to masz bardzo fajną pracownię! Michałek jak zawsze stanął na wysokości zadania :D Ja też nie przepadam za mocnymi kolorami ale myślę że jedna ściana w mocnym kolorze nie zakłóci Twojego spokoju :) Może powiesisz na niej zdjęcia jakieś albo postawisz manekiny? Storczyki uwielbiam - w każdym kolorze :) Ostatnio zachwycają mnie turkusowe ale nie jak nie pasują do wystroju naszego mieszkania :)
A co do uszytków dla dzieciaczków - już wiem do kogo się zwrócę o uszycie garniaka do Pierwszej Komunii ;) To oczywiście melodia przyszłości ;)
Ja nie wiem jak te kobiety robią, ze po urodzeniu dziecka tak szybko wracają do TAKIEJ figury jak Pani ze zdjęcia w sukni ślubnej :) Wyższym chyba jest łatwiej ;) Na sukienusie napatrzeć się nie mogę - ot jeden mały zgrzyt z posiadania syna zamiast córki ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Sukieneczka dla malucha śliczna:oklasky: ( jak wszyskie twoje dzieła).Trinni pracownia świetna :D człowiek popatrzy, delikatnie pozazdrości i wróci do swojego kąta :jezyk_oko:

--- Ostatnio edytowane 2013-05-28 19:58:22 przez gocha2606 ---
Stara Gwardia
Bardzo fajna pracownia, ach ile bym dała za taką przestrzeń... chociaż u mnie szybko by ona się pewnie skończyła :p Mi tam podobają się intensywne barwy w pomieszczeniach, więc to też na plus :)
Mistrzyni Krawiectwa
Kokardka332 napisał:
Faktycznie, pracownia piękna nie mówiąc już o wspaniałych projektach. Sama chciałabym mieć takie miejsce gdzie w spokoju mogłabym szyć ciuszki.
BĘDZIESZ MIAŁA!!!!Kto marzy ten ma!!!!
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa!
Mistrzyni Krawiectwa
Przepiękna pracownia Trinny, Ubranka jak zwykle śliczne i dopracowane.
Śliczne te ostatnie sukienki. A ślubna, to już w ogóle!

I strasznie zazdroszczę pracowni. Też bym chciała taką mieć :)
Trinny jesteś wielka :oklasky::oklasky::oklasky: masz rewelacyjną pracownię ( też zazdroszczę) a Twoje szycie zachwyca wszystkich. Marysia i Jakubcio wyglądali mega odlotowo, jak będą focie to podrzucę :hura:
Witam kochani!Napisać Wam chcę iż uszyłam sobie sukienkę,o której śniłam już od lutego!!!Jednak marzyłam też o tkaninie takiej jak sukienka w burdzie (burda 2/2013 model 114)Niestety nic podobnego nie widziałam...za to moja koleżanka wypatrzyła to oto cudo z którego uszyłam swoją sukienkę.Moja koleżanka z tej samej tkaniny uszyła sobie maxi sukienkę-równie śliczną jak moja!!!:zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony:Tak bardzo się z niej cieszę!!!Sama sobie biję brawo:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:BRAVO TRINNY BRAVO:):D:rotfl::rotfl::rotfl::buzki::buzki::buzki:
P.S.To nie koniec szycia z owej tkaniny!W planach maxi spódnica lub sukienka maxi dla siostrzyczki i strój kąpielowy:milczek::milczek::milczek:nic więcej nie powiem.Pozdrawiam!:buzki:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Wzór na tkaninie Sukienka z Burdy
Krawiec-Filozof
No, faktycznie ciekawy materiał i sukienka wygląda magnetycznie :)
Dużo ciekawiej, niż ten "kalejdoskop" z Burdy.
Gratulacje! Na pewno będziesz w niej wyglądała "wybuchowo" :)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Trinny, bardzo się cieszę, że uszyłaś z materiału, który mnie kusił, ale nie wiedziałam jak będzie wyglądał ma sukience właśnie z powodu swojego wzoru. Wybrałaś świetny model i całość wygląda fantastycznie.

131 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.