131 stron: « < 81 82 83 84 85 86 87 > »
Stara Gwardia
|
|
Brawo za pomysł!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny , no nie możesz nam tego robić , bo juz nie bedziemy spały, jadły i w ogóle... Żeby tak zawyżać poziom !!!! ![]() Piękny papug ![]() Żeby mi to było ostatni raz!!!! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ok,ok!!!Dziękuję wszystkim!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam wszystkich.Jutro Dzień Matki,a ja już dziś dostałam prezent od synka.Mały nie mógł się już doczekać,żeby mi go dać gdyż jak stwierdził-"doskonale będzie pasował mamie do pracowni"Przy okazji mały rzut na moją pracownię.ŁADNA???Ja się tak cieszę,że nie idzie tego opisać!Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i dalej...Dzieła z tego tygodnia
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dalszy ciąg moich prac.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna pracownia, ale raczej nie pomalowałabym ściany na czerwono ![]() ![]() Ale - widząc po efektach - ty z tym nie masz problemu ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zapomniałam dodać,że ta malutka sukienka ostatnio pokazana ma pasować do sukienki ślubnej mamy!!!Tak,tak...Mama odkupiła moją suknię,którą szyłam rok termu,i przyjechała z nią do mnie żeby ją skrócić.Opowiadała mi,że ma już córcię i nie może jej znależć sukienki,więc jej zaproponowałam...mam nadzieję,że podobna do maminej???Tak dla przypomnienia wkleję zdjęcie.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aniu ja też nie pomalowałam ściany na czerwono!!!Mój kolor to żakardowy amarant.Piszą o nim,że to barwa pełna ciepła,a także spokoju,prowadzącego do wewnętrznej harmonii.....Tym się sugerowałam co o nim napisali,a bałam się go chol.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pracownia piękna, widać ze synek dba o mamusie
![]() ![]() |
131 stron: « < 81 82 83 84 85 86 87 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.