Wersja do druku

131 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »

Administrator
Kojarzę ten wykrój! Myślałam o tej sukience jako o kreacji na czas ciąży :)
Tkanina przepiękna, nie za ciężka i nie za lekka, lejąca się - wprost stworzona do tej sukienki :) PIękna, naprawdę piękna! :oklasky::oklasky::oklasky:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Witam kochani!Napisać Wam chcę iż uszyłam sobie sukienkę,o której śniłam już od lutego!!!Jednak marzyłam też o tkaninie takiej jak sukienka w burdzie (burda 2/2013 model 114)Niestety nic podobnego nie widziałam...za to moja koleżanka wypatrzyła to oto cudo z którego uszyłam swoją sukienkę.Moja koleżanka z tej samej tkaniny uszyła sobie maxi sukienkę-równie śliczną jak moja!!!:zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony::zawstydzony:Tak bardzo się z niej cieszę!!!Sama sobie biję brawo:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:BRAVO TRINNY BRAVO:):D:rotfl::rotfl::rotfl::buzki::buzki::buzki:
P.S.To nie koniec szycia z owej tkaniny!W planach maxi spódnica lub sukienka maxi dla siostrzyczki i strój kąpielowy:milczek::milczek::milczek:nic więcej nie powiem.Pozdrawiam!:buzki:
Trinny nie dziwię Ci się, że sama sobie brawo bijesz. Sukienka jest rewelacyjne. I te kolory...:ostr:
A to ode mnie: :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

Ewa

--- Ostatnio edytowane 2013-06-15 12:58:16 przez evcia1 ---
Stara Gwardia
Sukienka pierwsza klasa! Oklaski w 200% zasłużone :oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
BOSKA ta sukienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Wam wszystkim Dziękuję!!!!!Gdyby nie Wy......nie umiałabym....Szyłam spódnicę dla siostry...nocki nie przespałam...dała do myślenia...czeka na przymiarkę i wykończenie....CAŁUSKI:buzki::buzki::buzki:
Mistrzyni Krawiectwa
Tamara_K napisał:
Trinny pochwalisz się jak będzie gotowa ?
O:papa:czywiście,że tak!!!
Stara Gwardia
bardzo fajna ta sukienka, ale zaintrygowal mnie stroj kapielowy...
Brawo za sukienkę :)

131 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.