131 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »
Administrator
![]() |
|
Kojarzę ten wykrój! Myślałam o tej sukience jako o kreacji na czas ciąży ![]() Tkanina przepiękna, nie za ciężka i nie za lekka, lejąca się - wprost stworzona do tej sukienki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny nie dziwię Ci się, że sama sobie brawo bijesz. Sukienka jest rewelacyjne. I te kolory...
![]() A to ode mnie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewa --- Ostatnio edytowane 2013-06-15 12:58:16 przez evcia1 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka pierwsza klasa! Oklaski w 200% zasłużone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Się dokładam do oklasków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
BOSKA ta sukienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo sukienka! Dołączam się do owacji na stojąco ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Wam wszystkim Dziękuję!!!!!Gdyby nie Wy......nie umiałabym....Szyłam spódnicę dla siostry...nocki nie przespałam...dała do myślenia...czeka na przymiarkę i wykończenie....CAŁUSKI
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajna ta sukienka, ale zaintrygowal mnie stroj kapielowy... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawy ten materiał ![]() Brawo za sukienkę ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.