Stara Gwardia
![]() |
|
Witam oferuje maszyny w atrakcyjnych cenach takich marek jak Elna, Toyota, Juki, Janome
wysyłka kurierem cała Polska zapraszam na priv |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nowa dostawa overlockôw Merrylock 689 zapraszam do zakupòw
Maszyny Janome, Elna, Juki w atrakcyjnych cenach |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w jakiej cenie macie overlocki?? --- Ostatnio edytowane 2013-02-22 16:30:47 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A jakaś informacja o sklepie, koncie na allegro?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zależy jaki overlock Cie interesuje jakiej marki czy ma być 4 lub 5 nitkowy
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NIe sprzedaje przez allegro, tylko sklep AGD, nad stroną internetową pracuje
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chce powiedzieć, że padłem ofiarą nieuczciwego kupującego który zamówił maszyne z tego forum i nie zaplacił za nią tak to jest jak się ufa komuś na słowo, tyle się mówi o nieuczciwych sprzedających a się okazuje , że spotkać bardziej mozna niesłownych kupujących
|
|
Stara Gwardia
|
|
To jest straszne, zawsze znajdzie się czarna owca.
Nie wiem co powiedzieć ale może Susanna coś Ci pomoże. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie za bardzo rozumiem jak to możliwe? Nawet jeżeli wysyła się maszynę przed zapłatą to chyba za pobraniem?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To było tak ze ktoś z forum szukał maszyny dzwonił do mnie chyba z 3 razy po czym sie zdecydował więc podałem namiary gdzie ma wysłać pieniądze i wystawiłem paragon fiskalny nastepnego dnia zeby wysłąc przesyłke ale facet ani nie odbiera telefonu ani nie przelał pieniedzy a ja mam karte gwarancyjna juz podbitą i paragon wydrukowany wprawdzie mozna anulowac paragon ale to sa tez kłopoty bo trzeba opisywać w ksiegowosci
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.