11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Stały Bywalec
![]() |
|
Naprawdę świetna sukienka. Pasuje na córkę idealnie ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna sukienka na bardzo ładnej pannie, brawo ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
|
|
Dla mnie rewelacja ! uwielbiam baskinki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Obie sukieneczki są śliczne i ta niebieska, i ta czerwona. Baskinka dodaje do sukienki kobiecości, w tym przypadku dziewczęcności (czy takie okreslenie istnieje ??). Najważniejsze że sukienki i modelka sa piękne !
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pierwszy raz trafiłam na Twój watek szyciowy, jestem pod wrażeniem. Najbardziej chyba podobają mi się dekoracje butelek, mega pracochłonne SUPER !!! Co oczywiście nie oznacza że reszta jest zła bo wprost przeciwnie, widać rękę fachury we wszystkim. Pięknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Urocze sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
..."nic nie działa tak jak czerwona sukienka". Przepiękna!!! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienka studniówkowa
--- Ostatnio edytowane 2014-01-15 21:31:34 przez ann --- ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
I znowu ta wspaniała czerwień. Twoja córka jest prawdziwą szczęściarą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miło zobaczyć autorkę projektów ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.