Stara Gwardia
![]() |
|
Konkrety. Czytamy od początku do końca ![]() pkt. 1 Miejsce. Łódź - Strima Atelier ul. Wodna pkt. 2 czas 27-28 kwiecień Oczywiście ja jestem już dzień wcześniej, więc może ktoś się przyłączy do towarzystwa? Odwiedzimy Strimę itp. pkt. 3 działania „Letnia kreacja”Spódnica (z koła/półkoła, a do tego dzianinowa bluzka do kompletu). Dla osób, które nie będą chciały spódnicy znajdzie się pomoc w szyciu spodni ![]() Prowadzi Czeremcha z Arturem i innymi doświadczonymi ![]() pkt.4. noclegi Tak jak na pierwszym i drugim zlocie Music Hostel lub Hostel Cynamon (bliżej Strimy). Teraz negocjuję ceny, aby było jak ostatnio 40 zł na noc, ale może być za nocleg 45 zł. pkt 5. catering w czasie pobytu w Strimie Catering zorganizuje nam Stima, i tak jak ostatnio będzie składka (może się uda tak jak ostatnio za pełen obiad 60 zł –zobaczymy) pkt 6. Przekąski w Strimie Jak ostatnio, stworzę ładną tabelkę i będę wpisywać kto co przywiezie ![]() Proszę przy nicku wpisać co się przywiezie ![]() pkt 7. Ilość osób. Wiadomo pomieszczenia Strimy nie są jak u Harrego Pottera ![]() Dwa ostatnie zloty- było nas 15 uczestników i tego będziemy się trzymać. pkt. 8. Zdjęcia Będzie fotograf, jak ostatnio ![]() Wszyscy zdecydowani na zlot czy też nocleg wysyłają do mnie emaila na adres [email protected] wraz z nickiem, imieniem, emailem prywatnym gdzie na bieżąco odbiera emaile, i nr tel do kontaktu. Ci którzy byli na 2 zlocie nie muszą ![]() Proszę również, aby nowe osoby, które późno znajdą ten wątek (przed samym zlotem), a chcą się dołączyć o przeczytanie najpierw całego wątku i zapoznaniem się z decyzjami które będą podjęte w trakcie dyskusji. No i kontaktować się To tyle z mojej strony. Czekam na uwagi i propozycję. Admin Sus jak i ja liczymy na dobrą frekwencję. Dobrą zabawę, tak jak ostatnio zalatana Stefa Lista osób ze lotu 2, które dały znać o chęci uczestnictwa w kolejnym zlocie. 1 Stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Wikuniakwl02 Dodatkowo fotograf Michał Można się dopisywać ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-04 18:52:38 przez stefa --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-04 19:13:36 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii FORUMKI POMAGAJĄ. |
|
Stara Gwardia
|
|
To ja się dopisuję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajowo, spodenki będą:] więc ja na pewno winko jakieś wezmę, albo dwa nad ciachami pomyślę ale takimi do przegryzienia, mniej słodkimi.
Postaram się uprzedzić wcześniej szefową i przyjechać w piątek ale to pewnie dopiero na początku kwietnia będę wiedziała czy tak czy nie. Stefa? jest szansa na nauki koralikowych wężyków? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia ![]() hehehe nie mogłam się oprzeć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris Jak się ktoś dopisuje to prosze o skopiowanie listy uczestników i sie dopisanie. Rudzik jak chcesz węże igłowe, czy na szydełku? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 dolores69 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia 10 Beatris 11 Polla 12 Madzik32 ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Rozumiem że murzynka to 3 blachy mam upiec ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba igłowe bo na szydełku to mi łańcuszek tylko wychodzi:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hmmm czytam i czytam tą listę...a gdzie Sus? a gdzie Klaudia? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.