36 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
oo to ja bardzo chętnie się zabiorę z Tobą- jeżeli jedziesz w sobotę? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szkoda że już nie mieszkam w Kutnie bo też bym się z Tobą zabrała, ale od połowy stycznia już mnie tam nie ma. Ja będę jechała z Krakowa ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, świetnie. Jadę w sobotę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo to dla mnie podwójnie świetnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy lista jest już absolutnie zamknięta?
Jeżeli nie, to chętnie się dołączę do Was ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pełna zamknięta lista - zapieczętowana ![]() 1 Stefa 2 Kasia szpilki 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 Dolores69- serrrniczek 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa 18. Aurin 19. Fotograf Proszę o dalsze uzupełnianie kto co zrobi na przekaski w trakcie zlotu ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 Dolores69- serrrniczek 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo - sałatka 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa 18. Aurin 19. Fotograf ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie ![]() Jeśli ktoś jedzie z Włocławka to też mogę zabrac ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki 3 Czeremcha 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 Dolores69- serrrniczek 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32- co ma zrobić ciężarna kobieta do zjedzenia?, czy mogą być ogórki kiszone przekładane czymś słodkim ![]() 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo - sałatka 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa 18. Aurin 19. Fotograf |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia szpilki 3 Czeremcha - owoce 4 Rudzik - winko 5 Na wybiegu MELA 6 Dolores69- serrrniczek 7 Niespodzianka 8 Szklanka anka - murzynki 3 9 Krawiectwo Melanii-Wikuniakwl02-Krysia - sałatka 10 Beatris, sałatka 11 Polla, nalewki 12 Madzik32- co ma zrobić ciężarna kobieta do zjedzenia?, czy mogą być ogórki kiszone przekładane czymś słodkim ![]() 13 Natalia_, tarta niesłodka 14 Impressivo - sałatka 15 Yola 16 Milaczek 17 Koleżanka Milaczka - Mrowa 18. Aurin 19. Fotograf ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
36 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.