36 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha owoce 4 Rudzik winko 5 Na wybiegu 6 dolores69 serrrniczek 7 Mrau 8 Szklanka anka murzynki 3 9 Wikuniakwl02 sałatka 10 madzik 32 - zgrzewka wody żywiec niegazowana + krakersy ![]() 11 Polla nalewki 12 Beatris sałatka 13 Natalia_ quiche lorraine, zgrzewka wody mineralnej (6 x 1,5 l Żywiec Zdrój gazowana) 14 Yola tarta też nie słodka + winko białe 15 Impressivo sałatka 16 Milaczek - sernik z brzoskwiniami pyszny i tuczący czy dietetyczny na słodziku??? 17 mrowa 18 fotograf Michał tak 19 aurin |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bezdyskusyjnie pełnotłusty, pyszny i tuczący! Jak ktoś nie lubi dobrych rzeczy, to może nie jeść.
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na taką odpowiedź bardzo liczyłam
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Uwielbiam serniki. ![]() Dziewczyny napiszcie proszę co warto odwiedzić w Łodzi - chodzi mi zarówno o wystawy czy muzea a także coś dla dzieci. Wyczytałam, że jest zoo i na stronie wygląda ładnie, a jak jest w rzeczywistości? Mam do zagospodarowania cały piątek, a dla rodzinki (tata i dziecko) sobotę i niedzielę. No i gdzie można zjeść coś dobrego ale za rozsądną cenę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No ja ze swoimi bąbelkami (rok i 3lata) to co tydzień na Fali (aquapark) szalejemy ![]() ![]() ![]() Co do zwiedzania to obowiązkowy punkt programu- Księży Młyn. Do tego Muzeum Włókiennictwa na Piotrkowskiej oraz Muzeum Włókiennictwa w Manufakturze. W razie czego służę radą, pomocą oraz jako gps ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Wielkie dzięki. Muszę ułożyć plan na te 3 dni i z pewnością odwiedzę wskazane miejsca - wszystko brzmi zachęcająco i już nie mogę się doczekać końca kwietnia. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dolores Ty też z Łodzi? ![]() A i dziewczyny, jak będzie z kawką/herbatką? Na liście na razie nie widzę, czy będziemy mogły w Strimie sobie zrobić? Bo jak tak to ja może zakupię co nieco? Stefciu, jeśli ja nie płacę za nocleg to tez muszę przed świętami wysłać kaskę? Bo jak nie to poczekałabym na wypłatę ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-26 20:08:31 przez Mrau --- ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Noclegi musze dostac do piatku, a reszte chwilke moge poczekac tak tydzien pozniej to max (8 kwietnia zebym miala kase na koncie). Nie chce sie zajmowac takimi rzeczami z Chin ![]() ![]() Takze ja zbieram za nocleg i catering, a Renia - skladka na dziadka ![]() Herbata kawa mile widziana jak ktos wezmie. Jakies pytania do mnie to prosze od niedzieli tylko na email. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
A no z Łodzi, z Łodzi ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Czyli nie ja jedna mam tak blisko ![]() Stefciu, do 8 na pewno będzie ![]() Do Chin wybywasz, ale fajnie ![]() Zawodowo tak podróżujesz, czy wycieczka? --- Ostatnio edytowane 2013-03-26 21:36:55 przez Mrau --- ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
36 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.