36 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
do 8 kwietnia za catering, a noclegi do tego piatku.
mlecznepodroze.pl - to ja z mezem ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Stefcia mnie pogania zebym sie zdeklarowała co przywiozę na zlot , a ja zupełnie nie wiem, ale coś zrobie lub kupie na bank. zapewne bedę z rowerem więc cos co sie nie rozwali po drodze. ale zupełnie nie mam sprecyzowanego pomysłu na tę chwilę, bo możliwości jest wiele. zerkne jeszcze później co kto wymyślił to może coś do dopełnienia lub równowagi kupie/zrobię. chyba ze osoby, które były wczesniej i wiedzą jakie są potrzeby cos podpowiedzą. ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja mam brata w Xiamen ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooooo super masz ![]() Wlasnie siadam do dalszej nauki chinskiego, bo w pon w nocy wyruszam w droge do Chin ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow!
Tylko tyle mogę napisać ... ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze? Jeszcze tam nie byłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej wszystkim a wiadomo ile tej tkaninki na spódnicę z koła i tą bluzeczkę do kompletu? i czy coś prócz nici do nich trzeba wziąć? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]()
jeszcze nie są ustalone ilości materiału, po świętach pewnie będą podane ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-27 13:35:56 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha owoce 4 Rudzik winko 5 Na wybiegu 6 dolores69 serrrniczek 7 Mrau 8 Szklanka anka murzynki 3 9 Wikuniakwl02 sałatka 10 madzik 32 - zgrzewka wody żywiec niegazowana + krakersy 11 Polla nalewki 12 Beatris sałatka 13 Natalia_ quiche lorraine, zgrzewka wody mineralnej (6 x 1,5 l Żywiec Zdrój gazowana) 14 Yola tarta też nie słodka + winko białe 15 Impressivo sałatka 16 Milaczek - sernik z brzoskwiniami pyszny i tuczący czy dietetyczny na słodziku??? 17 mrowa -sałatka owocowa 18 fotograf Michał tak 19 aurin |
|
Stara Gwardia
|
|
1 Stefa
2 Kasia 3 Czeremcha owoce 4 Rudzik winko 5 Na wybiegu 6 dolores69 serrrniczek 7 Mrau - kawa + herbata (jeśli nie ma w Strimie czajnika i naczyń to zmienię - kto wie?) 8 Szklanka anka murzynki 3 9 Wikuniakwl02 sałatka 10 madzik 32 - zgrzewka wody żywiec niegazowana + krakersy 11 Polla nalewki 12 Beatris sałatka 13 Natalia_ quiche lorraine, zgrzewka wody mineralnej (6 x 1,5 l Żywiec Zdrój gazowana) 14 Yola tarta też nie słodka + winko białe 15 Impressivo sałatka 16 Milaczek - sernik z brzoskwiniami pyszny i tuczący czy dietetyczny na słodziku??? 17 mrowa -sałatka owocowa 18 fotograf Michał tak 19 aurin ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
36 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.