Wersja do druku

36 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »

Stara Gwardia
Natalia, mrau odpisalam.
Ja nie dostałam maila Stefo, od Ciebie.
Stara Gwardia
Wlasnie odebralam emaile z Dubaju:)

Ja też chcę odbierac e-maile w Dubaju :(

może jak śniegi puszczą i miałabyś chwilkę zapraszam:) do mnie- poszyjemy patchworki- weź dziewczyny z moją się nie będą nudzić :D
Wszyscy zauważyli brak "starych" wyjadaczek, a nikt się nie cieczy z pojawienia nowych dziewczyn :hejka:

Ponieważ, jestem nowa to nie wiem gdzie mogłabym oddać wyrazy uwielbienia dla czeremchy, więc zrobię to w tym miejscu.

Czytałam artykuł o Twoim blogu w "Szycie krok po kroku" pomijając fakt, że był to tekst na potrzeby danego pisma to jest on dla mnie inspiracją i zachętą do dalszej pracy i nauki.
Mimo,że jestem raczej z tych krytycznie nastawionych do ideałów i wielkich słów to podziwiam ludzi którzy mają cel i do niego podążają.
Cieszę się, że na mojej drodzę spotykam ludzi pełnych pasji i konsekwencji w działaniach.
Mam nadzieje,że podczas zjazdu będziemy mogły poznać się bliżej:)
Pozdrawiam
Ela

--- Ostatnio edytowane 2013-04-05 21:40:30 przez mrowa ---
Mistrzyni Krawiectwa
Dziękuję za dobre słowa!

Mam nadzieję, że do zlotu nie umrę ;-) Przyjedziecie wtedy na mój pogrzeb? :D

Bo naprawdę - takiego przeziębienia połączonego z zapaleniem zatok jak to teraz - to jeszcze w życiu nie miałam...

Odnośnie artykułu... Napisałam, ba - wygarnęłam to, co myślę ;-) Jak zwykle ;-) I redakcja wygładziła moje słowa... Wycięła to i tamto, o co wiele osób mogło by się oburzyć... Ale - do jasnej, czy nie mogę mieć swojej opinii?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Aniu nie umieraj :paluszkiem: ponieważ zakopałam się w swoich kwadratach teraz doczytałam o Twoim artykule w gazecie - GRATULACJE!Przeczytałam także Twój ostatni wpis na blogu i aż mi się mordka ucieszyła. Przykłady z życia wzięte i co pocieszające :oczko: też takie "odmienne stany świadomości" przy maszynie przeżywam:rotfl:
Spokojnie tak szybko się nie umiera :jezyk_oko:

Duuużo zdrowia!
Stara Gwardia
Aniu zdrowiej szybko, ja też czytałam bo specjalnie bupiłam ten nr Burdy szycie krok po kroku. Gratulacje. Ja w ogóle bardzo lubię Cię czytać i gadać więc zdrowiej i przyjeżdżaj na zlot:]

Dziewczyny, to już niecały miesiąc! Ja się cieszę że będzie jednak spora grupa z stałych bywalców bo tęskno mi strasznie i równie miło mi będzie poznać nowo przybyłych:] Fajna ekipa będzie!!!!

Buziole wielkie!
http://monikamagdalena.blogspot.com/ napisał w dniu 2013-04-06 15:51:20:
. ...i równie miło mi będzie poznać nowo przybyłych:] Fajna ekipa będzie!!!!

Buziole wielkie!
Dziękuję w imieniu świeżynek :)
Ja się też nie mogę doczekać :)
A ja mam jeszcze pytanko a zarazem prośbę: jeśli ktos ma i chciałby oddać zakrętki takie plastikowe (od napoi, chemii...) to chetnię przyjmę na zlocie. Zbieram je dla tego małego człowieka Klik na facebook. Zakrętki zbierane są na obozy rehabilitacyjne a Oliwier jest synkiem koleżanki mojej siostry. Jeśli jest taka możliwość i nie zbieracie dla kogoś innego to chetnie przyjmę na zlocie, to taka mała rzecz a może pomóc. Z góry dziękuję:]

36 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.