36 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
|
|
Nono, niezła ekipa nam się na dziś szykuje ![]() Jakby co to o 18 w hotelu ![]() ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny wieczór Wam się zapowiada ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hehe, no ja zdążę na 19 najwcześniej, więc będę dzwoniła do Stefy gdzie jesteście. Do zobaczyska ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Niespodzianka
![]() |
|
O zlot a ja nic nie wiem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
melduję się ...dojechałam i foto też:] zmęczona ale to takie przyjemne zmęczenie, tyle szycia, rozmów, kreatywności i pasji w ciągu dwóch dni..ładuje maksymalnie baterie.
DZIĘKUJĘ załodze i wszystkim uczestnikom. Jesteście super!!!!!!!!! A na stronce strimy o tumożna już obejrzeć relację. Pozdrawiam cieplutko i czekam z niecierpliwością na następny zlot:] BUZIOLE!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też już w domu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też nie zaginęłam w drodze do domu ![]() Bardzo fajnie było Was wszystkich poznać, dziękuję wszystkim za świetny weekend, a szczególnie Kasi, dwóm Aniom, Arturowi (duuużo mi pomogliście ![]() ![]() I czekam na następny raz ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale Wam fajnie, żałuję ze nie mogłam tym razem być ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ja też jestem już w domku. Jak zwykle było super. Dzięki.Nowe jesteście świetne kobitki.
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah Artur ma boską marynarkę ![]() Cieszę się, ze "stare" i nowe osoby były zadowolone z kolejnego spotkania ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
36 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.