Stara Gwardia
![]() |
|
to może ja nieśmiało ![]() bieżnik Zygzak brak mu tylko lamówki- muszę domówić materiał(zielony)- i będzie skończony ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zawsze kiedy widzę takie cudo, zastanawiam się ile czasu na to potrzeba.
Podziwiam i zazdroszczę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne zygzaczki, koniecznie pokaż jak będzie ukończony, wyszedł rewelacyjnie.
nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy tutaj każdy może umieścić swojego patchworka? ja już pokazywałam swoją narzutkę w moim wątku ale jeśli jest stworzony specjalny wątek dla patchworka & Quiliting to ja wstawię kilka zdjęć i tutaj ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-09 19:46:15 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze zrozumiałaś
![]() Nie ma co stwarzać osobnego topicu dla każdej z nas.. tak łątwiej będzie chwalićprace. A te powyżej są REWELACYJNE! Bieżnik super! Wygląda bardzo profesjonalnie! I nawet jeśli na zbliżeniu pokazałaś, że minimalnie rogi się rozjechały to tego i tak nie widać. A efekt ogólny ze zdjęcia po prostu REWELA! ![]() Az natchnienie mnie łapie! A.N. a jakie wymiary ma ta narzutka? Bardzo fajne wiatraczki Ci wyszły! Ja właśnie planuję uszyć kołderkę/narzutkę ale boję się, że będzie trudno zszyć wszystko razem z wypełniaczem... No i widzę, że kotek już przywłaszczył sobie dzieło zanim zostało w 100% wykońćzone ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior narzutka ma 150/160cm tak że dosyć duza jest
![]() na pewno poradzisz sobie z wypełniaczem, jak fajnie pospinasz sobie szpilkami to już gładko pójdzie, tylko zwróć uwagę na wypełnienie jakiego chcesz użyć i na jego gramaturę, ja użyłam za cienkiego i pomimo że dałam dwie warstwy to mam wrażenie ze jeszcze jest troszkę za zimno na tę narzutkę, no to do dzieła ![]() a kotek ma charakterek i jak zawsze musi zaznaczyć swoje terytorium ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() Wyrazy szacunku. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A.N a jaką gramaturę użyłaś? Bo chciałam sobie uszyć taką nie za grubą ale też żeby nie była cienizna kompletna :/
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna wielkie dzieki za watek ![]() Jak juz mam gdzie to moze i ja sie pochwale. To jest moja pierwsza narzuta, mialam pomysl, zero doswiadczenia, malo teorii, no i z matematyka u mnie nie bardzo, wiec wyszla za krotka, ale i tak jestem z niej dumna niezmiernie. Wczesniej zrobilam tylko dwie poszewki na poduszki, patchwork ale bez pikowania - jak znajde chwile to je obfotografuje. Kolory na zdjeciach sa troche przeklamane pierwsze i drugie zdjecie sa najbardziej zblizone do oryginalu, generalnie jest bardzo zieleniasta ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jaka ladna
znowu zima,a tu prosze-wiosne widac ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Prace świetne, ikk - piękne kolory
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.