47 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 >
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję za uznanie dla moich zielonych wytworów ![]() co do pikowania to powiem, że to wcale nie takie nudne... zapuszczam muzę i wyję ![]() ![]() kusi mnie na zlocie przepikować tą "piekielną maszyną" jakaś narzutkę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, ale narzuta już dawno skończona i służy Rodzicielce, która ostatnio zażyczyła sobie podobną poduchę. Nie miałam już wszystkich materiałów, ale wyszła całkiem chyba nieźle.
Polla, miło Cię znów widzieć i móc podziwiać Twoje dzieła. Pikowanie pierwsza klasa, a krokodyle cudo ![]() ![]() ![]() Niestety tym razem odpuściliśmy sobie wizytę w Warszawie, właśnie wróciliśmy z krótkiego wypadu do Pragi - kilka nowych szmatek zdobytych ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikka uu szkoda ale jakby ta wiosna miała wypalić to odezwij się- chętnie się spotkam ![]() przez prace jest mało czasu na szycie ![]() ![]() ![]() obecnie mam na podłodze dwie rozpoczęte narzutki ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko i już niedługo się zobaczymy (na zlocie) ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ufffffff, nareszcie skończyłam swój projekt świateczny ![]() ![]() Roksi, dzięki za "pogonienie". --- Ostatnio edytowane 2014-01-25 23:07:31 przez ikk --- ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
PIĘKNEEEEEEEEEEEEEE ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne prace
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękować, dziękować ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ikk napisała mi:
...więc się stosuję i wstawiam tu swojego pierwszego uszytego paczłorka ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Powiem Wam, że bardzo mi się podoba ten patchwork!
Aż sama muszę sobie coś z niego sprawić! Jakaś poszewka, czy coś takiego! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ikk, bardzo mi się podoba ta ceglasto-biało-czarna narzuta! A pomyśleć, że nie lubiłam patchworków... Dobra robota!
![]() |
47 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.