21 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnie moje twory szyciowe ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No , no zwłaszcza ostatni twór przesłodki ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Naprawdę piękne! I biała sukienka /te fałdy i zakładki!/, i czarno - granatowa /ten niebanalny pasek!/... Korale i "ostatni twór" tez niczego sobie...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Jak dla mnie to wszystko piękna... najbardziej ujęła mnie biała sukienka z zakładkami - coś pięknego! I ten ostatni "tworek" - uroczy młody człowiek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko piękne ale mnie urzekły korale z materiału
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też zamierzam zapytać o korale,czy to również Twój wyrób Stefciu?
Piękne są. I te białe sukienki bardzo mi się podobają a karczek tej drugiej wyjatkowo wręcz mi sie podoba. Byłam na blogu,o koralach wiem wszystko ![]() Super pomysł Stefciu ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-16 21:07:32 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo precyzyjnie Stefciu!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Korale są proste. Szyje się długą "tube" na rozmiar kulek (moga być papierowe, styropianowe lub drewniane). Po zeszyciu paska w tubkę wpycha się kulki i później robi supełki w odpowiednich miejscach. Oczywiście końcówki ładnie się wykańcza, żeby nie było widać szycia ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko sliczne i fajny przepis na korale ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję! ________________________________________________________
stefcia.pl
21 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.