21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ ona ładna!
I pomyśleć, że tyle panien młodych szaleje za kosmicznie drogimi sukniami sprowadzanymi skądśtam... A na tym forum jest tyle pięknych sukien ślubnych! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Usiłowałam się czepnąć, poważnie, no i nie było do czego. Sukienka jest bardzo dobrze skrojona, dopasowana i uszyta. A panna młoda wygląda mmm... ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna i świetnie uszyta suknia!
Jestem pod wrażeniem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak dla mnie sukienka pierwsza klasa ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Już komentowałam na blogu - jest piękna i idealnie dopasowana do figury Panny Młodej :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tu absolutnie nie ma co krytykować. Suknia jest przepiękna, drapowania idealne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Panna młoda nie jest w standardowym -wg. sklepów- rozmiarze 34-36 a mimo to wygląda przepięknie,kobieco i delikatnie. Dla mnie majstersztyk bo nawet nieco pełniejszą figurę ciężko ubrać tak bezbłędnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Stefciu sukienka bardzo ładna, gdybym brała cywilny to chyba o takiej bym marzyła
![]() ![]() To już wiem gdzie we Wrocławiu znaleźć dobrą krawcową ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mistrzowskie wykonanie Stefciu,brawo...ślicznie uszyłaś ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.